Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ





Είναι να απορεί κανείς, με την πλήρη αποχαύνωση, που προσφέρουν τα μέσα ενημέρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πόπολο. Ξεσηκώνουν τον κόσμο στο ανοσιούργημα που θέλει ακόμα να το λέει Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι θα αποδείξουν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την πλεκτάνη και το παραμύθι περί διαπλεκομένων, στο θέμα της NOVARTIS. Και σηκώνονται και...φεύγουν...
Και το πλέον εξοργιστικό της υποθέσεως, είναι πως αυτήν την κίνηση στην Νέα Δημοκρατία, την βρίσκουν εξαιρετική.
Είναι σίγουρο ότι η σχεδόν...ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, έχει αποφασίσει με όποιο κόστος, να προχωρήσει σε ανίερες συμμαχίες, προκειμένου να κατακτήσει την εξουσία.
Δεν τον ενδιαφέρει τον Μητσοτάκη, εάν συγκυβερνήσει την επόμενη των εκλογών με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, την Φώφη Γεννήματα, τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον Κώστα Σημίτη ή όποιον άλλον από εκείνους που πάντα στάθηκαν απέναντι από την ιστορική παράταξη.
Μία φορά ήταν "μαζί" και τα ποσοστά του Σαμαρά, τα ιστορικά χαμηλότερα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισαν την συγκυβέρνηση μαζί φυσικά με την διάλυση του ΠΑΣΟΚ.
Οι κατηγορίες για την υπόθεση της NOVARTIS ....οδήγησαν στην περαιτέρω...σύσφιξη των σχέσεων, μεταξύ διαπλεκομένων, "κινήματος μαυρισμένων"και Νέας Δημοκρατίας, του Μητσοτάκη.
Ο δρόμος που ακολουθεί ο Κυριάκος, είναι χωρίς επιστροφή.
Να είναι σίγουροι, όσοι αμφιβάλλουν ακόμα, πως-μεταφορικώς- ακόμα και μπροστά στα μάτια του τσακωτούς να έκανε, που λέει και ο λαός, ορισμένους να τα πιάνουν από την NOVARTIS, με τον δρόμο που έχει ακολουθήσει και εκτεθεί ανεπανόρθωτα, αναγκαστικά θα μιλούσε περί οράματος και συμπαιγνίας... των δώδεκα θεών του Ολύμπου με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...
Και φυσικά θα περάσει και ο Μάιος και δεν θα οδηγηθούμε πάλι σε εκλογές, όπως πίστευε ο Κυριάκος. Και θα'ρθει και το φθινόπωρο και πάλι δεν θα οδηγηθούμε σε εκλογές, όπως προέβλεψε ο Κυριάκος.
Στην μία πλευρά, στέκεται εντελώς ανήμπορη και παροπλισμένη μια συγκυβέρνηση άστα να πάνε και από την άλλη μία αξιωματική αντιπολίτευση, που προχωρά σε ένα δρόμο προκαθορισμένα αποτυχημένο, χωρίς επιστροφή.
Μην θεωρεί ο κος Μητσοτάκης ότι συμπορευόμενος με ό,τι περισσότερο αποδοκιμασμένο στην πολιτική ζωή του τόπου, θα κυβερνήσει. Ο δρόμος έχει πολλές εκπλήξεις ακόμα, εκτός εάν δανείσθηκε από το παρελθόν και λόγω φιλίας τον γυάλινο πύργο του Κώστα Σημίτη και κλείσθηκε κι αυτός μέσα....

Και ζει σε μια άλλη εικονική πραγματικότητα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου