Κυριακή, Ιανουαρίου 21, 2018

LIVE το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: "Λαοθάλασσα" και πλήθος πολιτικών! Συνθήματα, ελληνικές σημαίες και σοβαρά επεισόδια! Εμπρηστική επίθεση σε διατηρητέο κτίριο


– Δυναμική η συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία! Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για συμμετοχή 500.000 ανθρώπων – Σημαίες, συνθήματα, «παλμός» και πλήθος κόσμου με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
– Τουλάχιστον 3 περιστατικά επεισοδίων έχουν καταγραφεί – Αντιεξουσιαστές πήραν σημαίες από 15χρονα κορίτσια και τις έκαψαν! Λίγο αγότερα πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες εναντίον ανθρώπων που κρατούσαν ελληνικές σημαίες
– «Μάχη» Χρυαυγιτών με άντρες των ΜΑΤ στην πλατεία Ναυαρίνου – Εμπρηστική επίθεση σε διατηρητέο κτίριο το οποίο τελεί υπό κατάληψη

15:18Βίντεο και φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια www.newsit.gr
Σχετικά με τα νέα επεισόδια, το thestival.gr αναφέρει τα εξής:
Ομάδα ατόμων που κρατούσε ελληνικές σημαίες και σημαίες της Μακεδονίας στην πλατεία Ναυαρίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να προσεγγίσει τον χώρο όπου είναι σε εξέλιξη η αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών, στην Καμάρα.
Πενήντα άτομα που φορούσαν κουκούλες προσπάθησαν να κινηθούν προς την Εγνατία, ωστόσο, η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στην Καμάρα και τότε οι κουκουλοφόροι πέταξαν πυρσούς και πέτρες προς τα ΜΑΤ.
Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ στη συνέχεια στο σημείο βρέθηκαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής
Δείτε τις εικόνες


17:05Φωνάζουν: "Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ελληνικά" www.newsit.gr
Στο βήμα ανέβηκε ο Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος τόνισε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική ενώ το πλήθος κάτω ζητωκραύγαζε!
Συνθήματα όπως "Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ελληνικά", "Η Μακεδονία είναι ελληνική" και "Είναι τρελός ο στρατηγός" ακουγόντουσαν από το πλήθος.
16:58Τζιτζικώστας: Να ζητήσει η κυβέρνηση την αντικατάσταση Νίμιτς, μετά τις απράδεκτες δηλώσεις του www.newsit.gr

Ο περιφερειάρχης καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει την αντικατάσταση του Μάθιου Νίμιτς μετά από τις δηλώσεις του σε κανάλι της πΓΔΜ που άναψαν φωτιές. Δείτε εδώ περισσότερα


16:27Ποιοι έδωσαν τον "παρών" www.newsit.gr
Παρόντες στο συλλαλητήριο είναι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος και δέκα ακόμη ιεράρχες, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Ελενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Μαρία Αντωνίου.
Παρών, ακόμη, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και οι βουλευτές του κόμματος του Μάριος Γεωργιάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Αριστείδης Φωκάς.
Επίσης, οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης, Γιώργος Λαζαρίδης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.
Επίσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, πρώην βουλευτές από τον χώρο της Ν.Δ., δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.
Οι βουλευτές της Ν.Δ. και ο Απόστολος Τζιτζικώστας περπάτησαν μέσα στο πλήθος, ενώ εκείνοι της Ενωσης Κεντρώων και των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήγαν στον χώρο μπροστά και δίπλα από την εξέδρα.
16:09Και νέα βίντεο από την φωτιά στο κτίριο www.newsit.gr
Εικόνες από το κτίριο που έχει τυλιχθεί στις φλόγες δημοσιεύει και το thousandnews.gr
Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο


16:01Βίντεο από τη φωτιά στο υπό κατάληψη κτίριο www.newsit.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο κτίριο.
Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύει το thessnews.gr


15:49Φωτιά σε υπό κατάληψη κτίριο στη Θεσσαλονίκη www.newsit.gr
Καίγεται ολοσχερώς το κτίριο της κατάληψης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το seleo.grοπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν μολότοφ και έβαλαν φωτιά σε κτίριο της κατάληψης στη Λεωφόρο Στρατού. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο
15:40Φωτιά σε διατηρητέο κτίριο www.newsit.gr
Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 15.15 σε διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου με λεωφόρο Στρατού. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα και 10 άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΕΡΤ
15:22Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες από το συλλαλητήριο! www.newsit.gr
Φωτογραφίες από: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου