Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΑ....ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΤΑΝ

 Αποτέλεσμα εικόνας για παπαδες φανατισμος

 Ένας τυφλός φανατισμός, δεν οδηγεί πουθενά. Σαφώς και ο Σύριζα, το έχει παρακάνει με ορισμένες "μεταρρυθμίσεις" που επιθυμεί σε μία ανώριμη ελληνική κοινωνία, να επιβάλλει. Ωστόσο σε πολλά έχει δίκιο, άσχετα εάν το κάνει, με φανερό, ξεκάθαρο μίσος, απέναντι στην εκκλησία.


Οι άγιοι πατέρες, όμως, μάλλον έχουν ξεφύγει.

Και ο Πανάγαθος Θεός να ξεκινούσε τα ..βάσανά του με τους ανθρώπους θα προσαρμοζόταν στην σημερινή πραγματικότητα.

Πόσο μάλλον οι υπηρέτες του. Θα πρέπει οι άγιοι πατέρες, η Εκκλησία μας, να αντιληφθεί ότι αυτά που γίνονται σήμερα, επειδή έτσι επιθυμει η συγκυβέρνηση δεν είναι σώνει και καλά παράλογα επειδή τα λέει ο Σύριζα.

Υπάρχουν και φιλελεύθεροι και πατριώτες Έλληνες, που διαφορετικά θα ήθελαν να αντιδρά η Εκκλησία μας.

Και κυρίως Έλληνες που διαχωρίζουν την θέση τους απέναντι στον Εκκλησιαστικό φανατισμό και πείσμα, από το πατριωτικό τους ένστικτο. Υπό την έννοια αυτή, το "Ελλάς σημαίνει ορθοδοξία" σαφώς και δεν έχει αντιστοιχία με τους πατριώτες, που θα πολεμούσαν αύριο για την πατρίδα μας, αλλά όχι γιατί το ήθελαν οι ιεράρχες μας.

Ο νόμος πλέον, για την ταυτότητα φύλου, ήταν υπερβολικός. Όμως έπρεπε, να γίνει. Δεν θα ορίζουν οι ιεράρχες και ο κλήρος, εάν κάποιος αισθάνεται γυναίκα ή άνδρας.

Είναι τουλάχιστον γελοιότητα να ισχυρίζεται κάνεις, κάτι τέτοιο. Διαφωνούμε με το όριο ηλικίας, αλλά αυτό ει ναι άλλο ζήτημα.

Το θέμα της καύσης των νεκρών, έπρεπε να προχωρήσει και καλά έκανε και προχωρά.

Πολλοί χριστιανοί δεν θέλουν να ταφούν στα στριμωγμένα πλέον και άνευ της οποιασδήποτε υγειονομικής πρόληψης, νεκροταφεία, που γενικώς ζουν ένα κύκλωμα παρασιτικό και ιδιαίτερα δαπανηρό για τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Και εν πάση περιπτώσει ο Πανάγαθος μας έδωσε την κρίση και τον νου, για να αποφασίζουμε εμείς τι θα κάνουμε ...μετά θάνατον. Ήμαρτον.

Εντελώς γελοίος, είναι και ο σάλος που ξέσπασε, για το εάν θα επιτραπεί η ευθανασία ή όχι. Σαφώς και θα πρέπει, να επιτραπεί. Ποιος είναι αυτός, που θα κρίνει εάν δεν υποφέρεται η ζωή ενός ανθρώπου;

Ποιος πονάει γεμάτος καρκίνο και ζητά να αποδημήσει εις κύριον; Οι ιεράρχες; Γελοιότητες και αγκυλώσεις των Ελλήνων, που σιγά σιγά ξυπνάνε και διαχωρίζουν το εκκλησιαστικό αίσθημα, με την αναγκαιότητα των στιγμών και της ίδιας της ζωής.

Ασε εκείνη την γελοιότητα,τον σκοταδισμό στην Θεσσαλονίκη οπου καμμιά εκατοστή εσκιζαν τα ρούχα τους γιατί ο συγγραφεύς του εργου ειχε την φαεινή ιδέα να μιλήσει για τον διάβολο.Προφανώς δέν γνωρίζουν οτι στον ερωτα τον πολεμο και στην τέχνη ο...θεος κι ο διάβολος πάνε μαζί...Τι κατάντια πολιτισμένης χώρας.

Οι ιεράρχες θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Αλλιώς σε μικρό χρονικό διάστημα, θα βρεθεί η θρησκεία, μόνον με πιστούς, που δεν θα...πιστεύουν στους ιερείς και λειτουργούς της.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου