Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΠΑΣΟΚ.ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ...


Αποτέλεσμα εικόνας για γκρεμος

Yπάρχουν εποχές που η απόλυτη διαφθορά που βασιλεύει στο βασίλειο των διαπλεκόμενων εμπλέκει και την πολιτική. Οι δυο έννοιες, ταυτίζονται και βαδίζουν, τον δρόμο του ολέθρου. Είμαστε μάρτυρες, μίας τέτοιας εποχής όπου εκείνοι που θα έπρεπε να είναι χρόνια τώρα στην φυλακή, κάνουν κουμάντο και πολιτικοί ακολουθούν τα βήματά τους, με ταχύτητα χιονοστιβάδας.
Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα συνέδριο το Νοέμβριο, που κανείς δεν έχει κατανοήσει τι σόι συνέδριο θα είναι. Προφανέστατα, θα διαβάσουν καμμιά δεκαριά προγράμματα, μεταξύ των οποίων ....
και το πρόγραμμα για την οικονομία -είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, μια πολιτική παράταξη να μην ψηφίζει οικονομικά μέτρα, που γονατίζουν τον Έλληνα πολίτη, όπως τα μνημόνια του Τσίπρα και να μην έχει διευκρινίσει, τι θα έκανε η ίδια-θα πανηγυρίσουν για τον αυριανό πρωθυπουργό (μην είναι σίγουροι) και θα μιλήσουν για το ένα και το άλλο πλην του τι εκπροσωπούν.
Σε αυτό το τελευταίο, σαφώς και θα ταυτισθούν με τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ, που σε αντίστοιχο συνέδριο, παράλληλο θα λέγαμε θα βγάλουν αρχηγό. Ήδη κονταροκτυπιούνται και με κτυπήματα κάτω από την μέση, για το ποιος θα βγει. Γιατί δικαιολογείται αυτή η λύσσα των κτυπημάτων; Γιατί απλούστατα,θα συγκυβερνήσουν με την Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, βγει πρώτη. Όλη η μάχη λοιπόν γίνεται για το στασίδι, μεθαύριο.
Έτσι μια ωραία πρωία, εάν όλα πάνε κατ' ευχήν του Μητσοτάκη και του Άδωνι, θα δούμε να συγκυβερνούν η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, με το ΠΑΣΟΚ του εκπληκτικού σε ευφυΐα Γιώργου Παπανδρέου.
Κι επειδή οι νεοδημοκράτες έχουν κοντή μνήμη,το απέδειξαν και στην περίπτωση του Αντωνάκη του Σαμαρά, θα ψηφίσουν τον Κυριάκο. Για να δούνε, τι εστί βερίκοκο και ένα χρόνο μετά να έχουμε πάλι τα ίδια.
Γιατί δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Κυριάκος δεν κάνει; Το ξανάπαμε, γιατί απλούστατα τα διαπλεκόμενα, όπως έκαναν σε άλλες περιπτώσεις, αποκρύπτουν την ανυπαρξία της σημερινής Νέας Δημοκρατίας και κτυπούν συνέχεια τον άθλιο Σύριζα...
Πότε θα βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι γκαγκά οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας -δεν είναι όλοι έτσι- η γνώμη μας είναι ...ποτέ....Όσο εκείνος παραμένει σιωπηλός και βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου