Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Ενσωματωμένη εικόνα 1

Η άθλια παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη, για την μη έγκριση του δανείου, επειδή έχουν διατυπωθεί κατηγορίες, εναντίον Ευρωπαίων αξιωματούχων για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, αποτελεί ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
Ταυτόχρονα, πρώην πρωθυπουργέ Κώστα Καραμανλή, το ακραίο αυτό φαινόμενο..... που δηλητηριάζει την παράταξη, στην ουσία "σου πετάει το γάντι".
Ωραία η φαινομενική αδιαφορία, για διάφορους λόγους -θεσμικούς, άσε τώρα που θα ασχοληθώ με τον Άδωνι κλπ κλπ- αλλά εάν δεν υπάρχει ένας πεφωτισμένος, να σου πει ότι έτσι οδηγείσαι στην απαξίωση κι εσύ και το μεγάλο έργο σου, τότε κάτι πηγαίνει στραβά, στην όλη ιστορία.

Πολλές φορές, έχουμε διατυπώσει τις αντιρρήσεις μας για την σιωπή σου, με κύριο επιχείρημα ότι δεν μπορεί να θέλουμε να στηρίζουν τις επιλογές και την πολιτική σου οι βαστάζοι, της τότε κυβέρνησης και τα στελέχη και εσύ που είχες το γενικό πρόσταγμα, να σιωπάς.
Τι θα πει ...τα είχα πει; Κι επειδή; Δεν είναι γραμμένα σε γρανίτη, ούτε αποτελούν τις δώδεκα εντολές.
Η πολιτική είναι μία συνεχής μάχη, για τους μαχόμενους πολιτικούς.
Δεν μπορεί να γίνεται χαμός, κυρίως με την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της παράταξης και ο πρώην πρωθυπουργός, να μην ισορροπεί τα πράγματα.
Γιατί η παρέμβασή του, αυτό ακριβώς θα έκανε. Θα ενδυνάμωνε και δεν θα αποδυνάμωνε, την παράταξη. Γιατί εάν αύριο, ανέλθει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία, θα είναι καλό για τον τόπο, να έχει φωνή και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της και όχι τα ακραία ψηφαλάκια του Άδωνι και κάθε Άδωνι.

Έτσι κι αλλιώς, έχει φθάσει σε τέτοιο άθλιο σημείο η πολιτική, ας την χαρακτηρίσουμε έτσι της κυβέρνησης, που ακόμα και τα παπαγαλάκια, να θελήσουν να εκμεταλλευτούν μια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού περί διασάλευσης δήθεν της ενότητας δεν θα βρουν ανταπόκριση και δεν θα υποστεί και κανένα πλήγμα σοβαρά η παράταξη. Κανείς δεν πρόκειται προεδρε να σε κατηγορήσει, ότι υπονομεύεις την παράταξη και διασαλεύεις την ενότητα. Αντιθέτως, θα σε κατηγορήσουν πολλοί, γιατί επί μεγάλο χρονικό διάστημα, ως εγγυητής της ενότητας του κόμματος, δεν ενδιαφέρθηκες γι αυτήν ενεργά.

Η άθλια παρέμβαση του γραφικού Άδωνι, αυτό ακριβώς δείχνει. Την αδυναμία της άλλης πλευράς να προστατεύσει πολιτική, έργο και ιδεολογία.. Η στάση σου πρόεδρε οδηγεί στο να αποθρασύνονται τα ρετάλια..
Ας καταγραφεί, γιατί όσο σιωπά ο πρώην πρωθυπουργός θα έλθουν και ...χειρότερα....-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου