Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

ΟΣΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ, ΤΟΣΟ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ


Αποτέλεσμα εικόνας για τζιχαντιστησ

Είναι να απορεί κανείς, με την στάση της ευρωπαϊκής κυρίως, αλλά και της αντίστοιχης των Ηνωμένων Πολιτειών κοινότητας, απέναντι στους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες. Με ευχολόγια και υπογραμμίσεις -της πρωθυπουργου της Μεγάλης Βρετανίας, στην προκείμενη περίπτωση- "δεν θα μας λυγίσουν" δεν γίνεται τίποτε. Η Ευρωπαϊκή κοινότητα, θα πρέπει να αφήσει τις "παπαρολογίες" και να προσεγγίσει το θέμα, στην σημερινή του διάσταση.


Οι ισλαμοφασίστες, κτυπούν την ίδια την Δημοκρατία. Και η Δημοκρατία, θα πρέπει να αντιδράσει περισσότερο αποφασιστικά και δυναμικά. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζουν εργάζονται και συνεχώς αυξάνονται οπαδοί του Ισλάμ, μουσουλμάνοι που επιχειρήθηκε να ενσωματωθούν, στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και στις βασικές αρχές καθημερινής δημοκρατικής πραγματικότητας.

Το σχέδιο αυτό απέτυχε. Εάν κάνουμε έναν απολογισμό των τρομοκρατικών επιθέσεων, θα διαπιστώσουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός τρομοκρατών, ισλαμοφασιστών, ήταν δεύτερης και τρίτης γενεάς, κάτοικοι και πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας. Οι άνθρωποι αυτοί, απλώς αναμένουν το έναυσμα, για να δράσουν. Σαφώς και τα όποια μέτρα, θα ληφθούν, θα κτυπήσουν και τα ..χλωρά μαζί με τα ξερά. Απλοποίηση, ενός δραματικού ζητήματος; Όχι φυσικά. Η Ευρώπη, θα πρέπει να αντιδράσει  σκληρά, αποκλείοντας την εισροή του μουσουλμανικού στοιχείου στις χώρες της. Ταυτόχρονα θα αναζητήσει, τρόπους ελέγχου, του ήδη διαμένοντος στοιχείου αυτού στις χώρες της. Είναι απόλυτα κατανοητό, Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες με την ευκολία ή την δυσκολία, όπως πίστευαν, μετά την "νομιμοποίηση" εκατομμυρίων μουσουλμάνων, να νιώθουν ότι η "γκετοποίηση" ή ο διωγμός τους, θα αποτελέσει αφορμή πόλεμου, εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. που τους φιλοξενούν. Έτσι είναι. Ωστόσο σε αυτήν την λύση, σταδιακά και αφού θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, θα καταλήξουν.

Οι ισλαμοφασίστες, δεν προκειται να σταματήσουν. Και οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών της Ευρώπης θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η στάση τους είναι ηλίθια και επικίνδυνη για την Δημοκρατία, τις αρχές πολιτικού πολιτισμού της Ευρώπης -όσο υφίστανται- και της ιστορίας της γηραιάς Ηπείρου. Οι άλλες ανοησίες, περί ανθρωπιστικών ιδεωδών και κάθε άλλου είδους φιλολογικές συζητήσεις είναι για τα γκαλά, που οργανώνουν αστείοι τύποι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου