Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΛΗΝ...ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ.




Είναι απίθανο να μην έχει εντοπίσει ο επικοινωνιακό του πρόβλημα ο Μητσοτάκης. Η επικοινωνιακή του ομάδα ή θέλει να μην γίνει πρωθυπουργός ή νομίζει ότι ξέρει...Και στις δυο περιπτώσεις, είναι επικίνδυνα αφελής και ανόητη. Ο Κουμουτσάκος, δεν κάνει γι αυτήν την δουλειά. Απλό. Ο Κικίλιας, θα ήταν ο καλύτερος για να...διώξει κόσμο και να πάει αλλού. Λίγος.

Έτσι λοιπόν, δεν διαμορφώνεις πολιτική.Δεν δημιουργείς επικοινωνία, με τον....

κόσμο.

Η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να ξεκινήσει την επικοινωνιακή καμπάνια της, πρώτα με εκείνους που θεωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι θα κυβερνήσει. Δεν μπορεί.... κάπου θα έχει καταλήξει.

Έτσι λοιπόν, σε κάθε μείζον ζήτημα, δεν μπορούμε να βλέπουμε την φάτσα του Αδώνιδος, λες και αυτός μόνον τα ξέρει όλα.

Έχει υποστηρικτές μπετόν αρμέ, της ίδιας φιλοσοφίας με τον ίδιο. Καλώς. Ας τον κρατήσει ο Κυριάκος, αφού νομίζει ότι έτσι συγκρατεί την δεξιά-δεξιά (όπως λέμε καρέτα-καρέτα) πτέρυγα του.

Ωστόσο, όλες οι άλλες...πτέρυγες, θέλουν τον μάστορά τους.

Για κάθε εξειδικευμένο θέμα, θέλει να βγαίνει ένας πολιτικός, να προβάλλεται, να τον μάθουν και οι πολίτες αυτής της χώρας.

Γιατί μεχρι σήμερα, μόνον τον Άδωνι γνωρίζουν.

Πιο πρακτικά επικοινωνιακά, μήπως και το καταλάβουν στην Νέα Δημοκρατία.

Δημιουργείται ένα μείζον ζήτημα, για ένα θέμα. Φωνάζει ο Κυριάκος, τον Άδωνι και τον... θερμοπαρακαλεί να μην βγει, να βγει αντιθέτως ο αρμόδιος τομεάρχης, να τον γνωρίσει, ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας, που πάνω από δέκα βουλευτές δεν ξέρει.

Αφού τον πείσει ...θα βγει ο έρμος, ο αρμόδιος, να δείξει τις ικανότητές του. Έτσι θα δημιουργηθεί μια έρμη ηγετική ομάδα. Είναι τόσο δύσκολο αυτό; Ή νομίζει ο Κυριάκος ότι κάθε φορά που βγαίνει ο Άδωνις κερδίζει κόσμο περισσότερο από τους δικούς του ψηφοφόρους.







Ας φτιάξει ομάδα, ο Μητσοτάκης. Με γκαρίδες του Άδωνι δεν βγαίνει δουλειά. Ας βγαίνει κι αυτός, γιατί νουμεράκια κτυπάνε με τις υστερίες του, τα κανάλια. Αλλά ας βγει και κανένας άλλος να δούμε...υπάρχει σκιώδης κυβέρνηση ή όλα βρίσκονται στο μυαλό του Μητσοτάκη. Κυριάκο, τώρα είναι η ώρα. Τόλμησε να τους βγάλεις στο γυαλί...Πάρε το θάρρος να πεις στον...Άδωνι σταμάτα.

Βγες στα βιβλία σου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου