Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

#SurvivorGR: Το πλάνο Βασάλου – Sabriye που δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΙ! H ατάκα των Τούρκων στην Sabriye για τον Βασάλο!



Ο έρωτας της Τουρκάλας Sabriye του Survivor για τον Κωνσταντίνο Βασάλο καλά κρατεί!

Η Sabriye Sengul ερωτεύτηκε και δεν αστειεύεται! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει επηρεάσει τόσο πολύ την παίκτρια που οι Τούρκοι συμπαίκτες της αποφάσισαν να της δώσουν κουράγιο για να συνεχίσει τις νίκες στο παιχνίδι με έναν ιδιαίτερο τρόπο. ...
Αναφέροντας τον Έλληνα που της έκλεψε την καρδιά. «Πολύ καλά! Άντε θα έρθει και ο Κώστας» ακούστηκε να της λένε για να φανεί δυνατή, ενώ σύμφωνα με το Πρωινό η παίκτρια του Survivor αναφέρεται συνέχεια στον Κωνσταντίνο.


Survivor: Το πλάνο Βασάλου – Sabriye που δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΙ! [vid]



Το φλερτ συνεχίστηκε μεταξύ τους και δεν έμεινε στο… τζατζίκι, το λουλούδι και το φιλί!
Το πάρτι που έγινε στο Survivor για την ελληνική και την τουρκική ομάδα είχε τα πάντα. Φαϊ, χορό, τραγούδια, γλέντι και φυσικά φλερτ. Η Sabriye Sengul ερωτεύτηκε παράφορα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μάλιστα το ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους παίκτες.

Η ίδια αργότερα μίλησε στην κάμερα και είπε τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος έριξε βέλος… στην καρδιά της!

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” παρουσίασαν σήμερα πλάνα από την τουρκική τηλεόραση, τα οποία δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΙ. Σε αυτά βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Sabriye Sengul να χορεύουν στη μέση και γύρω γύρω οι υπόλοιποι παίκτες να χτυπούν παλαμάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου