Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;


Εμείς μαζί του, είμαστε... Να κτυπήσει την διαπλοκή. Όχι όμως να αφήνει την μια διαπλοκή να οργιάζει, επειδή τον στηρίζει και την άλλη, που θεωρεί ότι την...πλησίασε η κυβέρνηση, άρα είναι μαζί της και εναντίον του, να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν διαθέτει πολιτική σκέψη, ούτε ισορροπίες, ξέρει να κρατά... Σαφώς και η διάταξη, εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να θεωρείται σκόπιμη ενέργεια, για να διευκολυνθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Η στάση όμως του Μητσοτάκη, που προφανώς φορτίσθηκε από τα τηλέφωνα και τις πιέσεις της αντίπαλης πλευράς, ήταν ηλίθια και τον εξέθεσε, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην Νέα Δημοκρατία.

Αφού ξέρεις Κυριάκο παιδί μου, ότι ο Ιβάν είναι σύμβολο στον κόσμο του Βορρά... Γιατί δίνεις τους βουλευτές σου και την Νέα Δημοκρατια ...βορά στις ορέξεις των αντιπάλων σου; Γιατί δεν βγαίνεις με ήπιο, πονηρό τρόπο και ολίγον χαριτωμένο, να διακωμωδήσεις το όλο θέμα και να πεις;
"σιγά ρε Αλέξη, δεν καταλάβαμε τι κάνεις; Για ηλίθιους μας περνάς"

Την καταψηφίζεις και τελείωσε το θέμα. Οι κορώνες, από ένα κόμμα όμως, που η πολιτική του ζωή,  ακόμα και η πρόσφατη, ήταν ένας διαγωνισμός για το βραβείο Γκίνες...άσχετων τροπολογιών σε νομοσχέδια, δεν ήταν ότι έπρεπε. Χάρισες αθεόφοβε, τον βορρά στους καπεταναίους του Σύριζα, άσε που οι "μπαοκτζήδες" θα σε βρίζουν εν χορώ, από την επόμενη Κυριακή και στο νέο πρωτάθλημα.
Βρε έρμε Κυριάκο, πολιτικό αισθητήριο, δεν έχεις; Λέτε να μην είναι καλά, αυτό το παιδί; Τι πάθαμε...Φαντασθείτε να ήταν και κυβέρνηση...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου