Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

ΟΛΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ




Οι βουλευτές του κόμματος πρωτίστως, Δεν μπορούν να βλέπουν το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Χωρίς πυξίδα, χωρίς ουσιαστικό πρόγραμμα, χωρίς έστω κι ένα πυροτέχνημα, όλη η ιστορική παράταξη, έχει αναλωθεί να τσιρίζει ως θηλυκό, που έχει στερηθεί την συντροφικότητα...και να ζητά πρόωρες εκλογές. Ταυτόχρονα ο ΚΑΝΕΝΑΣ, εξακολουθεί να βρίσκεται είκοσι μονάδες μπροστά από τον Μητσοτάκη ως καταλληλότερο, η διαφορά με τον Σύριζα ανεβοκατεβαίνει, ανάλογα με τις θελήσεις των εταιριών καταμέτρησης, αλλά μονάδες δεν εισπράττει η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα... μέσα στο κόμμα, γίνεται χαμός, αλλά τα ΜΜΕ ποιούν την νήσσαν και γενικώς η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές, που δεν έρχονται.

Η φυσιογνωμία του κόμματος, πάει στράφι και κεντροδεξιοί, γραφικοί, δίνουν το στίγμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλοιώνοντας το πολιτικό της μήνυμα και το περιεχόμενό της. Αερολογίες Μητσοτάκη συνεχείς και απειλές για εισαγγελείς και δικαστήρια, από τον showman  Άδωνι και ο χρόνος της γραφικότητας, καλά κρατεί.

Γι' αυτήν την εικόνα ευθύνονται όλοι. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ. Η ιστορία θα ζητήσει στο μέλλον ευθύνες. Και δεν θα αφήσει κανέναν παραπονούμενο....ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου