Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017

ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ <ΕΞΗΓΕΙ> ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...




Φυσικά επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εξηγήσει, γιατί δεν θα ψηφίσει τα μέτρα στην τελευταία συνέντευξή του, για δυο λόγους; 
Πρώτον να δικαιολογηθεί στους Ευρωπαίους ότι δεν είναι άτακτο παιδί και δεν θα τα ψηφίσει γιατί ο...Σύριζα, δημιούργησε την ανάγκη αυτών των μέτρων. Έτσι νομίζει, ότι οι Ευρωπαίοι πείθονται...

Δεύτερον, να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του, ώστε να μην υπάρξουν κι άλλες αντιδράσεις. Έτσι πάλι νομίζει ότι έπεισε τους βουλευτές του.

Η λογική του Μητσοτάκη, ξεφεύγει από κάθε όριο πραγματικότητας και θέλει να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο. Τι είπε; Διαβάστε:

<Η χώρα χρειάζεται νέες εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τα «υπερβολικά» δημοσιονομικά μέτρα που ζητούν οι πιστωτές για το 2019 και το 2020, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Bloomberg.

«Αυτά τα δημοσιονομικά μέτρα είναι το τίμημα που η Ελλάδα δυστυχώς πρέπει να πληρώσει για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο κ. Τσίπρας μας έφερε σε αυτό το χάλι. Ισχυρίζεται ότι έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία άρα εξαρτάται από τον ίδιο να φέρει αποτελέσματα»>.

Δηλαδή μας λέει, ότι εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός, δεν θα υπήρχε ανάγκη των μέτρων αυτών. Ακόμα όμως κι αν υποθέσουμε, ότι έχει αναλογία ευθύνης η ανίκανη κυβέρνηση των Σύριζα- ΑΝΕΛ, πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα και πάλι θα ψηφίζαμε νέα μέτρα. Αρα το συμπέρασμα, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα ψήφιζε τα μέτρα, εάν του τα επέβαλλαν. Ποιος πιστεύει αυτό το παραμύθι; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει τα πάντα για να ανέβει στην εξουσία. Υποστηρίζει παραλογισμούς ακραίους, που με κανένα τρόπο, δεν μπορεί να γίνουν πιστευτοί. Πρόκειται για κλασσική περίπτωση ακραίου λαϊκιστή, που επιθυμεί απλώς την καρέκλα, για να κάνει τα ίδια-πιθανότατα και χειρότερα- από τον Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου