Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017

ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ




Δεν μας έφθαναν όσα έχουμε ...έχουμε τώρα και τα τσογλάνια των Πυρήνων της Φωτιάς. Ένα μάτσο αλήτες, που διασύρουν την χώρα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Την στιγμή που γονατίζει ο ελληνικός λαός από τα οικονομικά μέτρα, την στιγμή που εκτίθενται οι απολίτιστοι ....φασίστες Τουρκαλάδες, εκείνη την στιγμή επιλέγουν οι Πυρήνες της Φωτιάς, να στέλνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δέματα με εκρηκτικά. Το θέμα είναι διακομματικό και έπρεπε ήδη ο Τσίπρας, να ζητήσει την συνδρομή όλων των πολίτικων κομμάτων. Η αποστολή των δεμάτων, καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την συμφωνία και την θέση της χώρας στο στόχαστρο. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο υπερβολική και να φαίνεται, με την πρώτη ματιά.

Από τους αλήτες των Εξαρχείων, που δεν τους μπαγλαρώνει κανένας και ρίχνουν βόμβες, ακόμα και σε καλά φυλασσόμενα γραφεία κομμάτων, έως τους αλήτες αντιεξουσιαστές, που παρελαύνουν στις διαδηλώσεις, όλοι έπρεπε να έχουν χωθεί στην στενή, εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Η Δημοκρατία, οι αστυνομικές και Δικαστικές αρχές, θα πρέπει να μην μένουν απαθείς, μπροστά στον όλεθρο που επέρχεται από τα κάθε είδους τσογλάνια. Είναι αθλιότητα, πρώτου μεγέθους μια χώρα να επιχειρεί να σταθεί στα πόδια της και να συζητάμε γιατί οι αστυνομικές αρχές διώχνουν ναρκομανείς αναρχικούς από σπίτια που έχουν καταλάβει.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι το κράτος δίκαιου απαιτείται να είναι σκληρό, όταν κινδυνεύουν Δημοκρατικές αρχές και εθνικά δικαιώματα. Αν δεν το κατανοήσουν, σύντομα θα είναι αργά. Να τσακίσουν οι διωκτικές αρχές τα τσογλάνια με κάθε τρόπω. ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Ο Φουκαριάρης ο Έλληνας πολίτης, που υποφέρει τους πληρώνει. Ας ξυπνήσουν οι πολιτικοί, γιατί μια άλλη 17 Νοέμβρη δημιουργείται σιγά σιγά και τα πράγματα πια δεν είναι εύκολα...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου