Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2017

ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ...




Εκλογές δεν φαίνεται να έχουμε. Ο Σύριζα θα τα δώσει όλα και σερνόμενος, θα προχωρήσει προς το τέλος της θητείας του, εκτός εάν κάτι πολύ σημαντικό, εθνικά μείζονα ζητήματα, σκάνδαλα πέρα.... από τα όρια ή κάτι άλλο έκτακτο, αλλά εκρηκτικό, διακόψει την πορεία του.
Η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες, όχι γιατί εάν θα ερχόταν ο Κυριάκος θα μπορούσε κάτι να περισώσει, αλλά διότι δεν υπαρχει δομημένη λύση, προγραμματισμένη και μελετημένη για να βγει η χώρα από την κρίση. Από την άλλη, ο Κυριάκος παρά τα πυροτεχνήματά του, δεν μας εξηγεί εάν η Νέα Δημοκρατία, ψήφιζε τα πρόσθετα μέτρα που ζητουν οι δυνάστες μας. Εάν η αντιμετώπιση του διλήμματος έχει την κλασσική απάντηση, "δεν θα φθάναμε" σε αυτό το σημείο, τότε...μάλλον δεν γίνεται πιστευτός.

Έτσι η χώρα προχωρά σε αδιέξοδα επικίνδυνα, που καθιστούν την περίπτωση εξόδου από το ευρώ πολύ πιο κοντά από ποτέ. Και σε αυτό ευθύνεται, κατά κύριο λόγο η κυβέρνηση που επιχειρεί να...κυβερνήσει, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που θεωρούν και πλασάρουν ως πανάκεια την πτώση της. Περισσότερη ευθύνη, δεν θα έβλαπτε από την αξιωματική κυρίως αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου