Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΝΔ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ....ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;




Ας αφήσουμε το μίσος εναντίον του Σύριζα. Ας τον βάλουμε στο περιθώριο, γιατί δεν εξυπηρετεί την ουσιαστική αντιπολιτευτική τακτική, που πρέπει ένα κόμμα εξουσίας, να ασκεί. Είναι κακό μήνυμα να στηρίζεις μια αντιπολίτευση στην αντιπαράθεση και μόνον. Και μάλιστα, στην αντιπαράθεση... σε επίπεδο χαμαιτυπείου, με εκφράσεις εξυπνακίστικες, πέρα από κάθε πολιτικό πολιτισμό.

Γιατί εκείνο που λείπει στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, είναι ο πολιτικός πολιτισμός. Πρότυπο βουλευτή και πολιτικού, δεν μπορεί να είναι με τους λεκτικούς τραμπουκισμούς του ο Άδωνις. Έχει πεδίο δράσεως λαμπρό το κυβερνητικό έργο και τα καθημερινά τεκταινόμενα από μια ανίκανη κυβέρνηση. Δεν απαιτείται περαιτέρω όξυνση και χυδαιότητα. Δεν απαιτούνται κουβέντες καφενείου και επιχειρήματα δωδεκάχρονων, που παίζουν ποδόσφαιρο. 

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία παραπαίει και το αντιλαμβάνονται μόνον οι ψύχραιμοι ψηφοφόροι της παράταξης. Δεν προσθέτει τίποτα ο φανατισμός, η χυδαιολογία, η ακραία αρνητική στάση, όταν προπαντός δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Και οι πολιτικές διαφορές, δεν επιλύονται επί του πεζοδρομίου, με εξυπνακίστικους λαϊκιστικούς ακροβατισμούς, που απλώς προσθέτουν...μελάνι στην πολιτική ιστορία μιας παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου