Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2017

ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;




Φαίνεται ότι για τους Ελληνες και για τον...Σύριζα ,η ζωή τραβάει την ανηφόρα. Μια κυβέρνηση που παραπαίει, αλλά στηρίζεται στους τοίχους, που πέφτει πότε αριστερά και πότε δεξιά. Μαζί με την συγκυβέρνηση, παραπαίει και η Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή η εναλλακτική λύση, που υποτίθεται ...ότι κάθε σοβαρό πολιτικό σύστημα, διαθέτει. Τώρα θα μου πείτε...το λέει κανείς αυτό; Όχι ποιος, να το πει; Τα διαπλεκόμενα συνεχίζουν το παιγνίδι τους, δίνουν στον λαό μασημένη τροφή, όπως την επιθυμούν εκείνα, όπως άλλωστε πάντα γινόταν.
Σε τι όμως ελπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Σε μια δεξιά παρένθεση; Τι θα κάνει με αυτό το ασκέρι που έχει μαζέψει και συνεχίζει να μαζεύει;Υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος να πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τις λύσεις; Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και το μίσος εναντίον των πολιτικών αντιπάλων δεν μπορεί για πολύ να αποτελεί το όπιο των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας. Σιγά σιγά ανοίγουν τα μάτια τους, εκλογές ακούν κι εκλογές δεν βλέπουν, δεν φαίνεται στον ορίζοντα ελπίδα καμμία.

Ο μόνος που ελπίζει, είναι ο Κυριάκος. Προφανέστατα, γιατί η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός. Δεν τον ενδιαφέρει, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Εάν το ένα μπάχαλο ακολουθήσει το άλλο, δεν τον πολυνοιάζει. Σε τι ελπίζει ο Κυριάκος; Σε τι μπορεί να ελπίζει αυτή η χώρα, όταν ο μόνος που ελπίζει για μια καρέκλα, είναι εκείνος που είναι παντελώς λίγος για να την κατακτήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου