Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2017

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ-ΣΟΒΑΡΟ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Βλέπουν ότι ο Κυριάκος δεν τραβάει και ταυτόχρονα κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει την φυσιογνωμία του κόμματος. Είναι σαν να τρίβεται στην γκλίτσα, του τσοπάνη...Επειδή διαπιστώνουν ότι δεν είναι καθόλου πλέον δύσκολη, η δημιουργία σοβαρού κεντροδεξιού πόλου με κύρια πολιτική αιχμή τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, έχουν αρχίσει τα κτυπήματα.
Αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η έννοια του μαντριού, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το σπίτι.... αυτό, η Νέα Δημοκρατία, δεν είναι πλέον το σπίτι τους. Πάει να γίνει κάτι άλλο, ένα πολιτικό έκτρωμα, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Κυριάκου.
Έτσι ξεκίνησαν πρώτα οι ΑΝΕΛ, που βλέπουν την φθορά τους και τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους φύγουν όλοι, εάν διαμορφωθεί κεντροδεξιός πόλος, γι' αυτό και άρχισαν τα δημοσιεύματα αριστερά και δεξιά, ότι.... απογοητευμένοι νεοφιλελεύθεροι θα ...φτιάξουν κόμμα...Πειράζει εάν είναι κεντροδεξιοί Καραμανλικοί;


Ο φόβος της λαχαναγοράς της Πειραιώς, είναι υπαρκτός. Κι όσο αναζητούνται πρόσωπα και στελέχη, τόσο ο Κυριάκος, δεν θα περνά καλά. Αν τελικά ο Τσίπρας, ξεπεράσει κι αυτήν την κρίση και πάρει τα λεφτά με όποιο κόστος, όπως πάντα, τότε η επιμήκυνση του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών, θα είναι το τέλος του Κυριάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου