Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ

Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν τραβάει. Χωρίς πρόγραμμα συγκεκριμένο και σαφές, χωρίς ιδέες πρωτότυπες, με επικοινωνιακή πολιτική, που συναγωνίζεται το ΚΚΕ του 1974, με έλλειψη στελεχών σοβαρών και με γνώσεις, ο Κυριάκος βλέπει τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις να παραμένουν τα ίδια, όπως τα άφησε σχεδόν ο Αντώνης Σαμαράς.

Όμως εκείνο που προβάλλουν τα μίντια, δεν είναι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν εισπράττει.... από το κατά γεωμετρική πρόοδο χάσιμο ψήφων του Σύριζα, αλλά η διαφορά μεταξύ των δυο που διαμορφώνεται, ως είναι φυσικό, εξαιτίας της φθοράς του Σύριζα.

Ο Κυριάκος δεν μπορεί.

Η Νέα Δημοκρατία είναι διχασμένη. Όμως η πλειοψηφία των εκδοτών, παίζει με τα νεύρα του κόσμου, παίζοντας τον Κυριάκο, ως καταλληλότερο... προφανώς γιατί οι ίδιοι, που τον επιλέγουν από τους εκδότες ...πίνουν κι αυτοί τον καφέ τους στο ντε κάπο....

Ο εκ λαχαναγοράς ορμώμενος Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει τίποτα να πει. Τίποτε να δώσει. Ούτε μια πρωτότυπη ιδέα, συνεχείς γκάφες και αοριστίες κι όμως το μίσος εναντίον του Σύριζα, θρέφει τα όνειρα ομάδας νεοδημοκρατών, που βλέπουν στον Κυριάκο το...ανάστημα να πει όχι στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Σε αυτό όμως δεν ευθύνονται οι άνθρωποι, αλλά τα μίντια που μέσα από έναν παραμορφωτικό καθρέπτη, δείχνουν άλλα αντί άλλων ότι συμβαίνουν στην Νέα Δημοκρατία. Η σημερινή Νέα Δημοκρατία, είναι βαθύτατα διχασμένη. Φαντασθείτε ότι ελάχιστες από τις ψήφους, που έχασε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις κι ενώ ο Σύριζα τα έχει κάνει σκατά, κατά το κοινώς λεγόμενο, φαίνεται να επιστρέφουν. Οι περισσότεροι εξ αυτών που έφυγαν κι άλλοι, που σήμερα προβληματίζονται για την κατάντια της παράταξης, δεν θα ψηφίσουν τον Κυριάκο. Εκείνη την ημέρα όμως, θα πρέπει κάποιοι να τρίψουν στην μούρη των δημοσκόπων τις μετρήσεις τους. Δυστυχώς όμως, θα είναι αργά για μια ιστορική παράταξη, που έχει προαναγγείλλει ότι θα συμπορευθεί με το ΠΑΣΟΚ ....Ψηφίστε τον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου