Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ....

Τέτοια μπουρδολογία με την βοήθεια των δημοσιογράφων βεβαίως βεβαίως, που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, από μετεωρολόγους και δημοσκόπους, δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει-ας ελπίσουμε -στο μέλλον.
Οι μετεωρολόγοι,με την βοήθεια των καταστροφολόγων των μίντια, έχουν θάψει την Αθήνα σε δέκα μέτρα χιόνι, έχουν γεμίσει καταστροφές το λεκανοπέδιο και ακόμα αναμένουμε τον μεγαλύτερο χιονιά, μεταπολεμικώς...Είναι τέτοιες οι ασυναρτησίες στις προβλέψεις τους, που αναρωτιέται κανείς, εάν έχουν συμμαχήσει με τους δημοσκόπους, που σε είκοσι τρεις δημοσκοπήσεις -καταμετρημένες-το τελευταίο δεκάμηνο, δείχνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγείται από έξι έως και δέκα επτά μονάδες του έρμου του Τσίπρα.
Πρόκειται προφανώς, για την ίδια σχολή, πιθανότατα θα έπρεπε να φτιάξουν σωματείο με εκείνους τους μετεωρολόγους, που μας πάγωσαν πριν έλθει ο χιονιάς και αγοράσαμε όλοι ξύλα, μπότες και ...έλκηθρα.
Είναι τέτοια η αστοχία και η ανοησία αυτών των ανθρώπων, που αναρωτιέται κανείς εάν θα πρέπει να ρωτάμε την Θεότητά του, στην πιο κοντινή εκκλησία του σπιτιού μας για το εάν θα χιονίσει ή όχι ή για το εάν ο Κυριάκος  θα βγει ή όχι πρωθυπουργός.


Η κατάσταση είναι για γέλια, αλλά δυστυχώς οι εισαγγελείς, δεν μπορούν να επέμβουν ούτε στην διαφοροποίηση των καιρικών φαινομένων, ούτε στις δημοσκοπήσεις των διαπλεκόμενων. Απλώς να παρακαλούμε να πιάσει χιονιάς, μόνον πέριξ των εταιριών δημοσκοπήσεων, μήπως και αντιληφθούμε εξ ενστίκτου, ότι όπως το χιόνι δεν έφτασε, δεν φαίνεται να φτάνει και ο...Κυριάκος.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου