Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

EΣΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ;

Ερώτηση ευθεία και σαφής, μετά από την ξεκάθαρη δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκη, ότι εάν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυτονομία, θα συγκυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ ή με Ποτάμι. 
Πρώτον η Νέα Δημοκρατία, δεν θα έχει αυτοδυναμία. Είναι ξεκάθαρο και μόνον ηλίθιοι δεν το βλέπουν. Δεύτερον ο κος αντιπρόεδρος, προδικάζει αποτελέσματα. 
Ποιος του είπε ότι το Ποτάμι, που όλα δείχνουν ....ότι θα είναι εκτός βουλής, με τον γραφικό Θοεδωράκη, θα καταφέρει να μπει; Ποιος του είπε ότι τα μελλούμενα στο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, θα είναι υπέρ της Φώφης και θα κατορθώσει να περάσει στην βουλή; Τρίτον, όπως και να' χουν τα πράγματα, μας λέει ο Χατζηδάκης, ότι θα συμπορευθεί με τους απέναντι, ακολουθώντας την ολέθρια πολιτική του Αντώνη Σαμαρά, που έφθασε την Νέα Δημοκρατία σε σιβηρικά νούμερα.
Αυτό εννοεί ο Κυριάκος, όταν δηλώνει στην Ιταλική τηλεόραση, ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει; Με ποιους; Με όλους αυτούς,που συσσώρευσαν τόσα δεινά στον ελληνικό λαό;
Εσύ Νεοδημοκράτη, θα ψηφίσεις την Νέα Δημοκρατία του Κούλη, για να συγκυβερνήσει με τον Θεοδωράκη και την Φώφη;


Γι' αυτό και χθες γράφαμε και το υπογραμμίζαμε, ότι απαιτείται γρήγορα, η δημιουργία ενός σοβαρού κεντροδεξιού κόμματος. Όχι, στο έκτρωμα που ετοιμάζει ο Κούλης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου