Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ....

Εδώ και είκοσι δυο (22 αριθμός) μετρήσεις της κοινής γνώμης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν εισπράττει τίποτα από την φθορά του Σύριζα. Με απλά λόγια, η διαφορά μεταξύ των δυο κομμάτων Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας, είναι ξεκάθαρο ότι δεν εισπράττεται από την Νέα Δημοκρατία.

Είδαν και απόειδαν τα διαπλεκόμενα και οι δημοσκόποι, γιατί το μείζον αυτό θέμα οδηγεί στο συμπέρασμα.... ότι ο Κυριάκος, όπως έχει ανακοινώσει και ο αντιπρόεδρός τους Χατζηδάκης ευθαρσώς και μετά πάσης ειλικρινείας και θρασύτητας θα λέγαμε εμείς...θα συγκυβερνήσουν με το ΠΑΣΟΚ.

Κι εδώ ξεκινάει το όλο πρόβλημα; Δημοσκόπηση εκδοτικού συγκροτήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαλε λαβράκι; Εάν η Νέα Δημοκρατία θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, θα ψηφίζατε Νέα Δημοκρατία. Η πλειοψηφια των ερωτηθέντων ψηφοφόρων, των τελευταίων εκλογών της Νέας Δημοκρατιας, ειπε ωρυόμενη: ΟΧΙ.

Για να μπορέσει να ξεπεράσει λοιπόν αυτά τα προβλήματα, ο Κούλης ήθελε αυτοδυναμία.
Έτσι βγήκε άλλη εταιρία, που μας λέει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η αρνητική ψήφος στον Σύριζα μπορεί να βγάλει αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία.

Εκτός από τα γέλια για τα ....σκατά αυτά που πετάνε στους αναγνώστες τους οι δημοσκόποι προκαλείται και δέος απέναντι στην διαπλοκή και τις επιταγές της.


Έτσι για να γνωρίζετε τι ακριβώς έχει γίνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου