Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2016

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Είναι να απορεί κανείς... Είναι τόσο αφελής ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Δεν βλέπει ότι η πλειοψηφια των Ελλήνων, για να μην ισχυρισθούμε η απόλυτη πλειοψηφία, μισεί στην κυριολεξία τον έως εκνευριστικού βαθμού, κομπλεξικό αξιωματούχο Σόιμπλε; Δεν αντιλαμβάνεται, ότι ταυτιζόμενος με τις ακρότητες του Γερμανού φασίστα -η γνώμη του ιστολογίου είναι ξεκάθαρη- γίνεται αντιπαθής και στοχοποιείται; Οι περισσότεροι Γερμανοί .....έχουν στο dna τους τον φασισμό. Κι όμως οι περί τον Μητσοτάκη αφελείς, γραφικοί τύποι, επιμένουν.
Δεν έχουν καταλαβει ότι οι περισσότεροι Έλληνες έχουν αντιληφθει τα λάθη των κυβερνήσεών τους και τα δικά τους. Από ένα σημείο όμως κι έπειτα, αντιλαμβάνονται ταυτόχρονα, ότι τα λάθη αυτά εκμεταλλεύονται οι Γερμανοί, για να επιβάλλουν το δικό τους..άδικο. Δεν δικαιολογούν οι Έλληνες τις ακρότητες, ενός κομπλεξικού αξιωματούχου. Κάθε άλλο. Το ίδιο έπαθε η Νέα Δημοκρατία-εσφαλμένη αντίληψη δηλαδή -όταν φώναζε υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Δεν έχει αντιληφθει ότι το OXI ήταν ένα κοινώς και αρβανίτικα "αι σιχτίρ", δεν είχε καμμία σχέση με το τι θα γινόταν στο μέλλον. Η πλειοψηφία των Ελλήνων γνώριζε ότι τίποτα δεν θα συμβεί, αλλά ήθελε τον εθνικό τσαμπουκά εκείνη την ώρα.
Αυτό στον αέρα δεν το πιάνει η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη. Δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας. Κι όσο δεν έχει μια τέτοια αντίληψη και όσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο των εκλογών, τόσο θα φθείρεται η ηγετική της ομάδα και ο ίδιος ο Κυριάκος. Δεν υπαρχει κοινή λογική στην Νέα Δημοκρατία, του Κυριάκου. Πλήρως ταυτισμένη με τις ακρότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Λαγκάρντ, που έτσι για την ιστορία καταδικάζεται για το ένα ή το άλλο θέμα, δεν θέλει να κατανοήσει μέσα στο μίσος για τον Σύριζα, ότι δεν θα πρέπει στο ταμπλό της αντιπολτιευτικής της τακτικής, να βάζει την ...συμπάθειά της για τον ..."Γερμανικό Άξονα".

Τόση μεγάλη αφέλεια αυτός ο Κυριάκος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου