Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ..Π...Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΟΝΑ...

Γιατί μόνον αυτό έπαιζε σε σχέση με το ποιος θα έβγαινε τελικά πρόεδρος στις ΗΠΑ. Γιατί όποιος και να έβγαινε, η στρατηγική και η πολιτική της υπερδύναμης, σε σχέση με την Ελλάδα είναι η ίδια. έχει χαραχθεί, εδώ και χρόνια και θα εξακολουθήσει με μικρές διαφορές να είναι η ίδια.Τώρα τα επιτελεία του Τσίπρα, που περίμεναν πως και πως τον Ομπάμα, δεν θα αισθάνονται καλά, αλλά ούτε και του Κυριάκου, που ποντάριζε στην Κλίντον.
Η κακομοίρα η Κλίντον...Η...λαδιά, της έμεινε...

Όπως και να' χουν τα πράγματα, οι αντισυμβατικοί τύποι, εκείνοι που είναι αντίθετοι στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία και στο υπάρχον σύστημα, είναι εκείνοι που κερδίζουν. Είναι εκείνοι δηλαδή, που οι αστείες μέχρι δακρύων δημοσκοπήσεις, δείχνουν πάντα δεύτερους. Έτσι για να μαθαίνουν κι οι δικοί μας. Η αντισυμβατικότητα, σε ένα σύστημα που πεθαίνει σιγά σιγά, όσο κι αν ακούγεται απλοϊκό, είναι κάτι που θέλγει τους πολίτες. Θέλουν αλλαγές και ιδιαιτερότητες κι όχι νερόβραστες ιδεολογίες, άνευ ουσιαστικού και συγκεκριμένου περιεχομένου .


Αλλά είπαμε, χάσαμε κι αυτήν την ευκαιρία ... με την Μαντόνα, που θα έκανε στοματικό έρωτα με όποιον ψήφιζε την Χίλαρυ...Το κείμενο στο ίδιο επίπεδο...των αμερικανικών εκλογών...
Για να μην παρεξηγηθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου