Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΙΑΣΟΥ...ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ;

Θα αρχίσουν σήμερα οι βαθυστόχαστοι αναλυτές ...τις αναλύσεις τους. Τις συνήθεις. Εντάξει δουλειά τους είναι,  αλλά...Αλλά δεν έχει σημασία, εάν ο ένας έφυγε, γιατί οι θεότητες, δεν τον ήθελαν. Ο άλλος, γιατί δεν τον ήθελε ο ισχυρός της πόλης... Ο άλλος γιατί έπρεπε να βάλουμε και κάποιον από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, τι διάολο κεντροαριστερά πάμε να φτιάξουμε.

Η ουσία; Ο θίασος καρτούν, άλλαξε τα πρόσωπα. Σε κάθε ανασχηματισμό, ο κυβερνήτης.... θεωρεί ότι κερδίζει χρόνο. Λάθος. Τον χάνει, αφού είναι σίγουρο ότι και με τα νέα καρτούν, το έργο δεν θα τραβήξει. Σαββατοκύριακο, στην πόλη σας. Τα καρτούν του Σύριζα, παρουσιάζουν το έργο "Κάνω αυτό που επιτάσσουν οι συμφωνίες μας, είμαι ένα καρτούν διαχειριστής".
Το έργο ευθύνεται για το χάλι μας.
Αφού άλλοι υπαγορεύουν το σενάριο, την σκηνοθεσία και τους ρόλους. Έτσι λοιπόν, εάν το έργο δεν αλλάξει, το κινηματοθέατρον ακόμα και στην μακρινή επαρχία, θα είναι κενό. Δεν έχει θεατές, το έργο, Αλέξη μου. Μόνον σενάριο, προδιαγεγραμμένο. Αποτυγχάνουν κι αυτοί, αποτυχημένη και η αξιωματική αντιπολίτευση, όλα βαδίζουν προς οικουμενική...Αποτυχημένη κι αυτή...
Έργο καλό, δεν θα δούμε εάν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου