Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016

ΤΑ...ΟΛΙΓΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ..

Το κυρίαρχο; Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας, αντελήφθη ότι με τους σκελετούς από την ντουλάπα του ΠΑΣΟΚ, δεν κάνει δουλειά. Σου λέει, αυτοί ένα περίπτερο είναι και μάλιστα μαλώνουν μεταξύ τους, για το ποιος θα το έχει, τι να τους κάνω, να ανασύρω μνήμες εξευτελισμού και επικινδυνότητας; Έτσι άφησε έξω τους πασόκους. Μπήκαν και περισσότερο συντηρητικοί άνθρωποι, άσχετα με τις ικανότητες τους ...ή όχι ο καιρός θα δείξει, άρα στροφή προς τους περισσότερο προσαρμοσμένους στην πραγματικότητα.

Και επίσης θετικό το ότι ο Φίλης, δεν θα είναι πλέον υπουργός Παιδείας.

Δεν είναι ότι προκάλεσε την Εκκλησία -η πάγια θέση μας είναι πως η Εκκλησία της Ελλάδας τηρεί απαράδεκτη τακτική στους δυσκολότατους καιρούς, μέσα στους οποίους ο πολίτης επιχειρεί να επιβιώσει, όσον αφορά την περιουσία της -ούτε το θρησκευτικό αίσθημα.

Είναι ότι είναι αλλού γι' αλλού ο άνθρωπος και η ιστορία γράφεται από τους ιστορικούς και δεν παραγράφεται. Επίσης θετική ήταν η κίνηση, γιατί ο Τσίπρας με την αποπομπή του Φίλη που ψηφίσθηκε πρώτος, έστειλε ένα μήνυμα στους κομματικούς, στον σκληρό δήθεν αριστερό πυρήνα, "καθίστε καλά και προσαρμοστείτε". Όχι ότι το σημερινό σχήμα, θα κάνει κάτι καλύτερο από το χθεσινό. Τραίνο είναι η χώρα και διαχειριστή καρβουνιάρη μόνον θέλει. Κι εκεί ελπίδα δεν υπάρχει, αφού και η εναλλακτική του Μητσοτάκη, είναι για κλάματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του ...
Εάν δεν έχει θυμώσει.... με τον Φίλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου