Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Είναι να απορεί κανείς, με την βλακεία, αναισθησία και έλλειψη ευθύνης των κρατούντων.
Ενώ υπαρχει εντολή Εισαγγελέα, για την παρέμβασή τους στο Πολυτεχνείο, σε περίπτωση κακουργηματικών πράξεων-που γι' αυτό τελικά παραπέμπονται οι τσογλαναράδες μπαχαλάκηδες- δεν επεμβαίνει η αστυνομία, καθώς η πρυτανεία τα ξύνει κοινώς και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, το κράτος νομιμότητας.
Μέχρι πότε..... ο Έλληνας φορολογούμενος, θα πληρώνει τις φασιστικές ακρότητες της τσογλαναρίας, των αναρχικών; Οι οποίοι δεν είναι μια μικρή ομάδα, αλλά ολοένα μεγαλώνει, αυξάνει και ενδυναμώνεται, από την βλακεία των κρατούντων.
Σε κανένα κράτος της Ευρώπης, δεν γίνονται τέτοιου είδους έκτροπα με τέτοια συχνότητα. Πουθενά. Καλούνται οι Έλληνες πολίτες, να ζούνε υπό τον φόβο ενός ικανού αριθμού, το επαναλαμβάνουμε, αναρχικών, που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο, από αλήτες ευθυγραμμισμένους, με κάθε τι ακραίο και αντιδημοκρατικό.
Η κυβέρνηση, έχει χάσει τον έλεγχο και τα πράγματα ζορίζουν. Έχουν κάθε δίκιο, όλα τα κόμματα που φωνάζουν και διαμαρτύρονται και οι πολίτες που είναι έξαλλοι.

Μπορεί, έχει την δυνατότητα η κυβέρνηση να διαλύσει τους μπαχαλάκηδες. Με εφόδους, κατόπιν εισαγγελικής έρευνας σε σπίτια, σε καταστήματα σε όλην την περιοχή Εξαρχείων. Με την ανοχή της δημιουργήθηκε γκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου