Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΑΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ;

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία, σχετικά με το τι θα πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα ανοίγματα στην Νέα Δημοκρατία. Επειδή το μείζον αυτό θέμα, είχε αρχίσει και ελάμβανε διαστάσεις, ο ίδιος πριν από δυο μήνες, διέψευσε τα σχετικά σενάρια ότι θα "διευρυνθεί" η Νέα Δημοκρατία, προς τον χώρο του ΠΑΣΟΚ -δηλαδή θα κάνει το ίδιο ολέθριο λάθος του Σαμαρά, που έφθασε την Νέα Δημοκρατία σε σιβηρικά νούμερα και καταεξευτελίστηκε-και το θέμα, θα μπορούσε, εκεί να σταματήσει.
Όμως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολίγον...
και ορισμένοι βαστάζοι του, περισσότερο, αυγατίζουν τις φήμες, που θελουν πρόσωπα όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος -αν είναι δυνατόν- να έλθει κοντά στην Νέα Δημοκρατία, αφού...στο ΠΑΣΟΚ, τέλος πάντων αυτό που έχει μείνει, δεν τον θελουν.

Ταυτόχρονα, όλο και κάτι άλλα πρόσωπα πολιτικά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, παίζουν στο προσκήνιο της Νέας Δημοκρατίας. Δεν φαίνεται δε ,ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να αντιδρά με πειστικότητα, σε αυτούς τους σχεδιασμούς, των βαστάζων του.


Θέλει να αυτοκτονήσει, πολιτικά; Θεωρεί πως μπορεί να καθίσει, κάτω από τον ...βράχο της φωτογραφίας, που συνοδεύει το κείμενο και να περιμένει πότε η μοίρα... θα πράξει το καθήκον της; Επειδή διεύρυνση ακούμε και διεύρυνση δεν βλέπουμε, πολύ φοβόμαστε ότι θα την κάνει πάλι την γκάφα ο Κυριάκος. Και ο βράχος ...θα αρχίσει να κυλάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου