Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016

Η ΧΩΡΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σαφώς ο Τσίπρας δεν μπορεί, όχι μόνον γιατί δεν μπορεί, αλλά και γιατί δεν τον αφήνουν να μπορέσει. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές ,ανυπέρβλητα τα εμπόδια, τα μνημόνια αυξάνονται και θα αυξάνονται, η χώρα βρίσκεται στην κυριολεξία υπό κατοχή, γιατί κάποιοι ηλίθιοι, την έσπρωξαν στα μνημόνια και στο ΔΝΤ. Όλα αυτά όμως, αποτελούν ένα άλλο κεφάλαιο, με το οποίο άλλωστε, ασχολείται ήδη η Δικαιοσύνη.
Η σημερινή πραγματικότητα είναι θλιβερή. Ο Τσίπρας δεν μπορεί και είναι ξεκάθαρο, όπως και αρχίζει.... να ξεκαθαρίζει ότι και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συμβόλαιο, έχουν υπογραφεί και μόνον οι διαχειριστές αλλάζουν.
Εθνικός ηγέτης  στο στερέωμα, δεν φαίνεται να σκάει μύτη, προφανέστατα γιατί θα τον σταυρώσουν εκείνοι, που δεν γνωρίζουν από θυσίες .
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαντάζει σαν ένα πολιτικό δράμα, που του φορούν διάφορους μανδύες.. τα διαπλεκόμενα, επειδή τα έχουν με τον Τσίπρα. Είναι ξεκάθαρο, ότι ελάχιστα θα αυξήσει την δύναμη της Νέας Δημοκρατιας και θα αναγκασθεί να συγκυβερνήσει, με κάποιο από τα περίπτερα για να πέσει κι αυτός σε κάνα χρόνο.. άντε δυο...
Είναι επίσης σαφές, ότι μόνον μια μονοκομματική ισχυρότατη κυβέρνηση από τολμηρούς, τίμιους και έναν πεφωτισμένο ηγέτη θα μπορούσε να διαχειρισθεί την κατάσταση με αξιοπρέπεια και εθνικό ένστικτο-όραμα. Δεν φαίνεται όμως στον ορίζοντα.

Αναγκαστικά, θα πάει η χώρα σε οικουμενική κυβέρνηση, καθώς σε αυτό δεν έχουν και πολλές αντιρρήσεις οι Ευρωπαίοι και όχι μόνον, δυνάστες μας. Θα πετύχει, άραγε, η οικουμενική; Κομμάτι δύσκολο, αλλά θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των ...χαμένων ποιητών κι έπειτα ας...βάλει ο Θεός το χέρι του. Αν... δεν έχει βαρεθεί κι αυτός με την όλη κατάσταση...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου