Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2016

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ; ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Δεν φαίνεται ότι πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα θαύματα. Γι' αυτό και ζητά το ίδιο μονότονα, κουραστικά, ανοήτως θα υποστηρίζαμε, συνεχώς εκλογές, από τότε που...εκλέχθηκε πρόεδρος, με τον...τρόπο τέλος πάντων που εκλέχθηκε.
Και δεν πιστεύει, γιατί οι εκλογές, δεν φαίνεται ότι έρχονται. Εκτός εάν προκύψουν μείζονα, επικίνδυνα για τον τόπο και την πατρίδα, εθνικά προβλήματα. Αυτό εύχεται;
Εάν πίστευε ο Κυριάκος... στα θαύματα, θα ήταν συναινετικός, ευθύς, ξεκάθαρος με λιτές, κατανοητές, ουσιαστικές θέσεις και κυρίως με προτάσεις, για να ξεπερασθούν τα ανυπέρβλητα εμπόδια. Αντίθετα, πιστεύει στο θαύμα των πρόωρων εκλογών, γιατί θέλει να συγκρατήσει το πόπολο, αντί να επιθυμει να το δέσει, με ισχυρά επιχειρήματα και ουσιαστική αντιπολίτευση.

Αντίθετα, όλοι εμείς πιστεύουμε. Πιστεύουμε στο θαύμα, γι' αυτό και αντιδράμε στην άθλια κυβέρνηση και στον επιπόλαιο και άνευ ουσίας Κυριάκο. Πιστεύουμε, ότι όσο περνά ο χρόνος -γι' αυτό και ο Κυριάκος βιάζεται για πρόωρες εκλογές -τόσο οι πονεμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, θα αντιλαμβάνονται ότι είναι πολύ λίγο...αυτό που δίνει ο Μητσοτάκης.
Και κάθε ημέρα που περνά, θα ξεπερνά ο Έλληνας αναστολές, προπαγάνδα και αθλιότητες του παρελθόντος. Θα έρχεται πιο κοντά στην προσμονή του μόνου θαύματος που θα μπορούσε να επιλύσει προβλήματα, να βαδίσει η χώρα στην ανάκαμψη.

Το θέμα όμως, δυστυχώς, δεν είναι να πιστεύουμε εμείς στο θαύμα...
Κάποιες στιγμές πρέπει και το θαύμα να πιστεύει σε εμάς...Ε Πρόεδρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου