Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ.


Ενσωματωμένη εικόνα 1
(ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ, ΟΡΘΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Έχει σε όλα δίκιο Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο απόλυτα αναλυτικό και "ψαγμένο"σχόλιό του, για την χθεσινή μας ανάρτηση και ευχαριστούμε πολύ.
Ωστόσο διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως, με την εκτίμηση ότι η μη στήριξη της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, σημαίνει αυτομάτως στήριξη... των Τσίπρα Καμμένου.
Όχι δεν είναι έτσι, κατά την άποψή μας.
Θεωρούμε ότι η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ολέθρια επιλογή, έστω κι αν έχει ντυθεί τον μανδύα της Νέας Δημοκρατίας (ήλθαν ντυμένοι φίλοι, οι εχθροί μου).
Δεν θεωρούμε ότι εκ των έσω μπορεί κάποιος να επιτύχει το οτιδήποτε στην σημερινή Νέα Δημοκρατία.
Αντιθέτως βοηθά στην ουσία, στην αλλοίωση της ιδεολογίας της παράταξης και σε μια ολέθρια συγκυβέρνηση, που θα ματώσει περισσότερο τον τόπο, απ' ότι το αποτυχημένο δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου.
Οι πεφωτισμένοι -ας μας συγχωρήσουν οι νεότεροι τον τίτλο της ολίγον ελιτίστικης Ελένης Βλάχου, αλλά έτσι είναι δεξιοί- οι γνήσιοι Καραμανλικοί, δεν έχουν καμία σχέση με το σημερινό μαντρί του Κυριάκου.
Η μοναδική ελπίδα, να κατανοήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι είναι σε λάθος δρόμο, είναι να δει ξεκάθαρα, ότι ένας ικανός αριθμός "προβάτων"...στέκει εκεί έξω από το μαντρί και... τον κοιτάει περίεργα ως κάτι το ξένο....Χωρίς να μπαίνει σε άλλο μαντρί...


Υπάρχουν ορισμένοι, σε χαμηλό φυσικά ...επίπεδο, που επιλέγουν την μοναξιά, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Κι αυτοί είναι πιο πολύτιμοι απ' αυτούς που ...μαντρώνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου