Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ...

Είμαστε κι εμείς, που δεν ανεχόμαστε τα τερτίπια σκοπιμότητας με την ΕΛΣΤΑΤ και τις αθλιότητες του συστήματος, που επιδιώκει να σκεπάσει τα σκατά του και τις αθλιότητες εναντίον της πατρίδας μας, για να την βγάλουν καθαροί, όσοι μας έβαλαν στην μέγγενη του ΔΝΤ, και τον ελληνικό λαό στην δυστυχία.
Είμαστε κι εμείς, που δεν μπορούμε να βλέπουμε την Νέα Δημοκρατία, να παραπαίει με αιχμή του δόρατος το μίσος εναντίον του Σύριζα και τις σαχλαμαρίτσες του Κυριάκου, με δήθεν σκιώδεις κυβερνήσεις, που μόνον...

σκιές αφήνουν πίσω τους....

Είμαστε κι εμείς, που διαμαρτυρόμαστε με όλα αυτά και δηλώνουμε ότι θα βρεθεί προ εκπλήξεως στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, γιατί δεν θα προτιμήσουμε μια Νέα Δημοκρατία που δεν έχει καμμία σχέση με την ιδεολογία μας,τα πιστεύω μας, τις αξίες μας, μια Νέα Δημοκρατία του Κούλη δεν μας ενδιαφέρει.

Είμαστε κι εμείς , που μιλάμε και αγωνιζόμαστε και δεν αποτελεί για όλους εμάς ταμπού, το κομματικό καθήκον, αφού αυτό το πράγμα, δεν είναι η Νέα Δημοκρατια του ιδρυτή της και του Κώστα Καραμανλή.

Είμαστε κι εμείς, που δίνουμε αγώνα και φωνάζουμε, γιατί πιστεύουμε ότι όποιος δεν κατανοεί ότι τώρα είναι το σωστό "τάιμινγκ" και δεν υπερασπίζεται τις αρχές της παράταξης, απλώς απαξιώνεται.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου