Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ "ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Το θέαμα υπήρξε γελοίο. Με επιχειρηματολογία που ακόμα και στα καφενεία, θα ήταν περισσότερο πειστική, ο μεν Αλέξης Τσίπρας, μας θύμισε ως θετικό γεγονός, πάλι, ότι υπήρξε ...καταληψίας, ο δε Κυριάκος αναφέρθηκε σε νόμους, που περνά η κυβέρνηση και όλοι είναι ρουσφετολογικοί (γέλια μέχρι δακρύων) ξέχασε τα 210 εκατομμύρια που χρωστά η Νέα Δημοκρατία, έσπευσε να του τα θυμίσει ο Τσίπρας, αλλά πάντως ο Κούλης θυμήθηκε πολύ καλά τον αείμνηστο.... Κωνσταντίνο Καραμανλή, που όποτε θέλει τον θυμάται, αφού βιάζει καθημερινά την ιδεολογία μιας παράταξης..

Επί της ουσίας; Μην τυχόν και πειράξουμε την νέα διαπλοκή, που έχει μοιράσει το παιγνίδι μεταξύ Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας. Εκείνο που λέμε ...πέρασαν αλλά δεν άγγιξαν. Φουκαριάρηδες, δέσμιοι συμφερόντων και οι δυο. Δεν θα μιλήσουμε φυσικά περί Φώφης κλπ κλπ, γιατί το απόκομμα πλέον του οποίου "ηγείται", έχει φθάσει σε αυτό το σημείο, γιατί το συνέδεσαν με την ίδια την διαπλοκή.

Μια κουβέντα δεν βρήκε πάλι ο Κούλης για την διαπλοκή επί ημερών Κώστα Καραμανλή. Τι να πει ο έρμος; Αν βρεθεί Έλληνας που θα πει ότι διαφωτίστηκε από την χθεσινή κουβέντα, κερδίζει μια συσκευή ... Ζήμενς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου