Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚH ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Ολάντ είναι ένας αποτυχημένος πολιτικός. Κατά γενική ομολογία. Αστεία περίπτωση. Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, κατά ...το δοκούν. Έτσι λοιπόν βγήκαν ορισμένοι και  έγραψαν ότι ο Πούτιν του είπε πως ο Τσίπρας -τότε- ήθελε να κόψει νόμισμα-δραχμή στην Ρωσία και έγινε ο χαμός. Εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν ο πολιτικός της δεύτερης σκέψης -ή ...της σκέψης τέλος πάντων- θα έκανε αυτό που έκανε ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός. Όταν ωρύονταν όλοι γύρω του, να απαντήσει....
σε αυτό κι εκείνο, προτιμούσε να βγουν την άλλη ημέρα οι φυλλάδες και να τον κατηγορούν, ότι δεν έδωσε εξηγήσεις, πάρα να δώσει μια βεβιασμένη απάντηση, που στη συνέχεια, θα τον άδειαζε. Και συνήθως είχε δίκιο.


Ο Κυριάκος, ζήτησε μέχρι και εξεταστική για την περίοδο εκείνη, με βάση κάτι που διέψευσε μέσα σε δώδεκα και είκοσι ώρες, αντίστοιχα τόσο ο Ολάντ όσο και η Ρωσική κυβέρνηση. Είναι επιπολαιότητα ή ακραίος ενθουσιασμός, ενός νέου που δεν έχει πείρα και νόμιζε ότι έβγαλε λαβράκι.. Περίμενε βρε... Θα του έλεγαν-γενικώς -του Κυριάκου, όσοι ήξεραν από πολιτική. Αλλά το επέβαλλαν αυτοί... που δεν ήξεραν και τελικά το παιδί, σιγά σιγά...αποκαθηλώνει τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου