Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016

Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

Έτσι ακριβώς όπως τα γράφουμε. Όπως έγινε με τον Αντωνάκη και έτριβαν τα μάτια τους.Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος νεοδημοκρατών, που όσο κι αν ακούγεται ρατσιστικό και ακραίο, αισθάνονται και είναι πεφωτισμένοι. Δεν είναι γκάγκα. Δεν ζουν με το μίσος τους για τον Σύριζα. Δεν ταυτίζονται με πρόσωπα, αλλά με ιστορία και ιδεολογία. Αν αυτά τα δυο, ταυτίζονται με πρόσωπα, αυτό είναι άλλης τάξης και συζήτησης μεγάλης, θέμα.
Οι άνθρωποι αυτοί τον Κυριάκο....
δεν θα τον ψηφίσουν. Ακόμα κι αν βγει πρώτος, δεν θα έχει την στήριξή τους, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε συμμαχίες τύπου Αντωνάκη- Βαγγελάκη...Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ιστορία της παράταξης και για την μηδαμινής πιθανότητας συνέχειά της. Δεν θέλουμε να βγει ο Σύριζα, γιατί θέλουμε να έλθουμε εμείς.
Θέλουμε να δώσουμε λύση και όραμα και ο Κυριάκος είναι λίγος για να το δώσει. Οι γκάγκα τυφλωμένοι από το μίσος εναντίον του Σύριζα, δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους. Ευτυχώς για την πατρίδα, δεν καθορίζουν αυτοί το αποτέλεσμα, αλλά οι σκεπτόμενοι πεφωτισμένοι δεξιοί..


Ο Κυριάκος, σιωπά στο μείζον θέμα της πλασματικής αύξησης του ελλείμματος, ενώ όλα δείχνουν ότι έγινε. Σιωπά τώρα, στο θέμα της υπόθεσης προετοιμασίας της δολοφονίας Κώστα Καραμανλή. Ο τύπος,τα έχει χαμένα. Νομίζει ότι με μεταφορές γραφείων, στην λαχαναγορά, θα επιβιώσει. Δεν έχει κατανοήσει ότι οι καιροί άλλαξαν. Ότι όλα έχουν αλλάξει και ο λαός, δεν τρώει κουτόχορτο... Ας το καταλάβουν κάποτε και οι γκάγκα νεοδημοκράτες... Γιατί στο τέλος, πάλι θα κλαίμε όλοι μαζί και θα ψάχνουμε γιατί δεν μπορέσαμε. Δεν μπορέσαμε, γιατί ο Κυριάκος είναι λίγος. Πολύ λίγος γι' αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει. Και τόσο αφελής και φιλόδοξος.. Εγωπαθής και επικίνδυνος...
Ας βρούμε λύση....την έχουμε μπροστά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου