Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

ΕΛΣΤΑΤ....ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ..

Θα είχε μεγαλύτερη σημασία, εάν τα διαπλεκόμενα παλαιά και σύγχρονα μέσα ενημέρωσης, του έδιναν την προσήκουσα σημασία. Πιθανότατα, είναι και αντιεμπορικό και αντιτηλεοπτικό αυτό που κάνουν, αφού θα κέρδιζαν... σίγουρα τηλεθέαση, θα έχαναν όμως τους διαπλεκόμενους φίλους τους.

Τόσο στο θέμα της διόγκωσης του ελλείμματος, τα τελευταία στοιχεία-βλέπε Παρόν προηγούμενης Κυριακής- όσο και στο θέμα του σχεδιασμού της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, του περίφημου σχεδίου Πυθία, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Έχουν όμως μεγαλώσει με ψέμματα σε τέτοιο βαθμό όλοι οι ηλίθιοι που πίστευαν σε Βατοπέδια και λοιπές ανοησίες, ώστε δεν είναι δυνατόν τόσο πολύ που εκτέθηκαν να κάνουν τώρα πίσω. Θα φανούν εντελώς ηλίθιοι.

Όμως τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και το κουβάρι ξετυλίγεται...Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι το έλλειμμα μαγειρεύτηκε. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι κάποιοι ετοίμαζαν την δολοφονία Καραμανλή.
Σε συνδυασμό δε με τις αποκαλύψεις εγγράφων, που έκανε πριν από καιρό, το περιοδικό Επίκαιρα και που ποτέ δεν διαψεύσθηκαν, το όλο πράγμα καταντά μεγάλη πολιτική αλητεία.

Εκ μέρους και των Αμερικανών που ετοίμαζαν, έστηναν, όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα τον αστείο και επικίνδυνο Παπανδρέου, που μας έβαλε στα μνημόνια και που πίεζαν επισήμως μέσω της πρεσβείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ελληνική κυβέρνηση να κάνει πίσω σε όλους τους σχεδιασμούς της με τους Ρώσους. Είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, που μόνον ηλίθιοι δεν θα τα έβλεπαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου