Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΣΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ


Έτσι ακριβώς είναι.
«Το χρέος παρέμεινε σταθερό σε ποσοστό 110% του ΑΕΠ έως το 2005. Παρέμενε στο ίδιο ποσοστό λόγο ρυθμών ανάπτυξης. Το χρέος δημιουργήθηκε από το 1980 και μετά σε μια 20ετία με κορύφωση του δανεισμού» είπε αρχικά ο κ. Σταθάκης όπως υποστηρίζει άλλωστε και η καραμανλική πτέρυγα δείχνοντας την περίοδο διακυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου.... και του Κώστα Σημίτη, ενώ αναφερόμενος συγκεκριμένα στην περίοδο Καραμανλή και το 2008 ο κ. Σταθάκης υιοθέτησε το κύριο επιχείρημα των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών του Κώστα Καραμανλή: «Το 2008 προκάλεσε εκρηκτική άνοδο των νέων δανειακών αναγκών της χώρας που κάλυπταν τον παλιό δανεισμό» είπε ο κ. Σταθάκης λέγοντας επί της ουσίας ότι η χώρα δανείστηκε το 2008 για να πληρώσει δάνεια προηγούμενων κυβερνήσεων.
Τι ήταν να το πει; Βάρεσαν κόκκινο στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Καραμανλής, στο στόχαστρο σε σχέδιο δολοφονίας. Με ψεύτικα στοιχεία η είσοδος της χώρας στα μνημόνια, όπως δείχνουν όλα με την ΕΛΣΤΑΤ και το διογκωμένο χρέος. Τώρα αυτό; Έχουν δίκιο λοιπόν οι του Καραμανλή, που φώναζαν; Όσοι φώναζαν, γιατί ορισμένοι εδώ και καιρό προφανέστατα έχουν κάτι στο μυαλό ή έχουν χάσει την μιλιά τους.
Ξεκίνησαν λοιπόν τα καρακόλια ορισμένων πολιτικών αρχηγών, την μαύρη προπαγάνδα; Νάτο, είδατε που ο Σύριζα στηρίζει τον Καραμανλή".


O Kώστας Καραμανλή δεν χρειάζεται στήριξη από κανέναν. Όσοι έβλεπαν και ήξεραν είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους...Τώρα γιατί τους έχει πιάσει πρεμούρα; Και που είσαι ακόμα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου