Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν θα βγει νικητής κανένας Κυριάκος Μητσοτάκης, εάν όλα γκρεμισθούν με τις τηλεοπτικές άδειες και την απραξία του Εθνικοί Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Η Νέα Δημοκρατία ήθελε πάντα να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Η συνεχής άρνηση της σημερινής της ηγεσίας να καθίσει σε ένα τραπέζι, να συζητήσει για το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό γίγνεσθαι δεν αποτελεί σοβαρή στάση και θέση κόμματος εξουσίας.
Μπροστά στις αστοχίες και ....κυβερνητικές σκοπιμότητες, η Νέα Δημοκρατία, θα έπρεπε να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Ο λαός, οι απλοί πολίτες, βλέπουν τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν ορισμένα κυβερνητικά κόλπα. Ξεκάθαρα όμως βλέπουν και ότι οι νταβατζήδες, δεν πλήρωναν. Ελάμβαναν δάνεια, δανεικά και αγύριστα, πλήρωναν όποτε ήθελαν, έκαναν συνεχείς ρυθμίσεις, απειλούσαν, πίεζαν και ταυτιζόμενοι με πολιτικούς, ζημίωναν το ελληνικό δημόσιο. Έως και καναλάρχης βρέθηκε, που κέρδισε εκατομμύρια από την πώληση τηλεοπτικού σταθμού στην Βουλγαρία, αλλά στην Ελλάδα...ελάμβανε δάνεια για να ζήσει η τηλεοπτική του "πραγματικότητα". Δεν είναι ηλίθιος ο κόσμος, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Φθάσαμε στο σημείο, τηλεοπτική αστέρας καναλιού, να ρωτά τον Παππά, τι τον νοιάζει εάν εκπέμπουν περισσότερα κανάλια από τρία και παίρνουν δάνεια...Δεν τον νοιάζει τον Παππά, κυρία μου, εμάς μας νοιάζει, γιατί τα δάνεια δεν αποπληρώνονταν ή αποπληρώνονται με όρους προκλητικούς και γιατί αφού δεν ζούσαν με τα λεφτά τους τα κανάλια, άρα επιβίωναν εξυπηρετώντας την διαπλοκή. Τόσο απλά.


Κι αυτήν την διαπλοκή, εξυπηρετεί η Νέα Δημοκρατία με την στάση της. Δεν τρώνε κουτόχορτο οι ψηφοφόροι, Κυριάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου