Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Στην Ιντερπόλ η Ντούβλη για να βρει το παιδί της - Με νέα σύντροφο ο Μεξικανός


Συνεχίζεται το θρίλερ

Προσπαθεί να βρει τον γιο της, την ώρα που ο πρώην σύντροφός της ποζάρει με νέα αγάπη

Στην Διεθνή Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας (Ιντερπολ) εναποθέτει .....
τις ελπίδες της για τον εντοπισμό του παιδιού της η Μαριάννα Χατζηαθανασίου – Ντούβλη.

Μετά και την τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μεξικανική πρεσβεία στην Αθήνα, όπου της συνέστησαν να προσλάβει δικηγόρο στη πόλη Μοντερέι, εκεί όπου γεννήθηκε το παιδί αλλά και να μετοικήσει η ίδια στο Μεξικό προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, η γνωστή τηλεπερσόνα θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες καταγγελία για αρπαγή του παιδιού της εις βάρος του Μεξικανού πρώην συντρόφου της στο Εθνικό Κεντρικό Γραφείο Interpol Αθηνών.

Θα ζητήσει τη συνδρομή του μεγαλύτερου παγκοσμίως αστυνομικού οργανισμού, που συνδέει τις 190 χώρες-μέλη, ανταλλάσσοντας πληροφορίες, για όλα τα εγκλήματα και κάθε μορφής παράνομη εγκληματική δραστηριότητα, με την ελπίδα να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν κοντά στον 18 μηνών γιο της.

Αν και ο Μεξικανός επιχειρηματίας έχει διακόψει κάθε μορφή επικοινωνίας μαζί της, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του μαζί με μια άλλη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζεται ως η νέα σύντροφος του. Μάλιστα στην φωτογραφία προφίλ στη σελίδα της στο Facebook η εν λόγω γυναίκα με το όνομα Μπάρμπαρα Μπανγκ εμφανίζεται πλάι στον πρώην σύντροφο της Μαριάννας Ντούβλη, Χοσέ Αλμπέρτο Μασέδο Νοριέγκα.



Δείτε σε βίντεο τι έχει συμβεί με το παιδί της Ντούβλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου