Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Απίστευτος ο Καμμένος! Τουίταρε με περηφάνια ρεπορτάζ ότι θα γίνουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ! ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ TWITTER #obama_pnyka

Το Twitter «γλεντάει» τον Καμμένο για την γκάφα του με τον Ομπάμα

Γκάφα ή τρολάρισμα, το σίγουρο είναι πως με την κίνησή του να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο twitter χιουμοριστικό ρεπορτάζ με το ότι η Ελλάδα θα γίνει η… 51η πολιτεία των ΗΠΑ και πως ο Ομπάμα θα βγάλει διάγγελμα από την Πνύκα....και νέο Σχέδιο Μάρσαλ ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ίσως ο ενθουσιασμός του κ. Καμμένου με το δημοσίευμα από το kourdistoportocali.com ότι ο Ομπάμα θα βγάλει διάγγελμα στην Πνύκα.... και ότι το προεδρικό αεροσκάφος Αir Force One θα φθάσει στην Αθήνα συνοδευόμενο από 20 ελληνικά F16 ήταν τόσο μεγάλος, που τον έκανε να μην αντιληφθεί το «καυστικό» και χιουμοριστικό δημοσίευμα- τρολάρισμα του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού».




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ> Διάγγελμα Ομπάμα από την Πνύκα και νέο Δόγμα Τρούμαν! - Κουρδιστό...

Μόνο στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι"kourdistoportocali.com


Ο κακός χαμός έχει ξεσπάσει στο twitter μετά το tweet του Πάνου Καμμένου που κοινοποιώντας ψευδή είδηση, ανέφερε ότι… θα γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες στα social media και δε στο twitter τρολάρουν ασύστολα τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος ακόμη δεν έχει διαγράψει το σχετικό tweet.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets:
=
  1. Πάμε όλοι μαζί "Γουέλκαμ μίστερ πρέζιντεντ"
  2. Πάνο προσοχή σε προβοκάτσιες απέναντι από την Πνύκα όταν ο Ομπάμα αναγγείλει το Νέο Σχέδιο Μάρσαλ...
  3. Ακόμη να καταλάβουν οι Έλληνες ότι ο Μπάρακ έρχεται Ελλάδα για να πάρει συμβουλές από τον Αλέξη μας που σώζει την Ευρώπη..
  4. Φασιστεροί τί έγινε τώρα το "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"; Πότε τρώγατε σανό τότε ή τώρα;
  5. Ρε μήπως ήλθα λίγο νωρίς στη Πνύκα;;
     
https://twitter.com/Paratiritirio_/status/791319346664579073

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου