Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2016

OTAN TA ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΓΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ

Λίγα εικοσιτετράωρα, πριν την ομιλία του Κούλη στην ΔΕΘ, στήθηκε ένας οργιώδης χορός των διαπλεκομένων, για να ανεβάσει τον πήχη του Μητσοτάκη, να ρίξει στάχτη στα μάτια των νεοδημοκρατών, που πολλοί απ' αυτούς δεν βλέπουν από το μίσος τους στον Σύριζα την τύφλα τους και να δημιουργηθεί κλίμα.
Βγήκαν....τέσσερις δημοσκοπήσεις, στον αέρα, που δείχνουν τον Κούλη πολύ μπροστά. Όλες συμφωνούν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυξήσει την δύναμή της και δεν εισπράττει από την "χασούρα"του Σύριζα. Αυτό όμως μπήκε σε ψιλά γράμματα, για να πανηγυρίσουν οι γκάγκα με την διαφορά, που οφείλεται αποκλειστικά .....στην μείωση της δύναμης του Σύριζα και όχι στην αύξηση -παραμένει στάσιμη- των ποσοστών του Κούλη.
Συνοδευτικά στην συνάντηση Καραμανλή-Κούλη, ήλθε και η συνάντηση Κούλη-Τζιτζικώστα που μαζί θα κανουν ..νέο ξεκίνημα. Όσοι γνωρίζουν τι λέει ο ένας για τον άλλο, γέλασαν. Οι γκάγκα πανηγύρισαν.
Ταυτόχρονα, δημοσιεύθηκε μέτρηση της κοινής γνώμης, που δείχνει ότι έξι στους δέκα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ομιλία ...Τσίπρα ...που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στην ΔΕΘ.
Εντελώς τυχαία, προφανώς το ρεπορτάζ το έδωσε και όχι η Πειραιώς, προετομασθήκαμε από ορισμένα ΜΜΕ, ότι ...βρέθηκαν επιτέλους τα ισοδύναμα για να γίνει πράξη, η μείωση κατ τριάντα τοις εκατό του ΕΝΦΙΑ, που είχε υποσχεθεί ο Κούλης..
Όλα αυτά, απευθύνονταν φυσικά στους γκάγκα και όχι στους πεφωτισμένους δεξιούς, που δεν πανηγύρισαν επειδή οι χειροκροτητές, που ανέβηκαν με πούλμαν του Κούλη τον ζητωκραύγασαν. Ούτε φυσικά οι πεφωτισμένοι θα παρασυρθούν από την παρουσία του Κώστα Καραμανλή. Θεσμικός είναι ο άνθρωπος και ευγενής... τι να κάνει;


Παράξενο όμως, που ο κλάδος των δημοσιογράφων δέχθηκε πριν από τρεις ημέρες το μεγαλύτερο πλήγμα της ιστορίας του, την κατάργηση του ΕΔΟΕΑΠ, του ταμείου του και οι αρμόδιες ενώσεις, δεν έκαναν απεργία αμέσως...Κάντε τους συνειρμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου