Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ...ΔΩΡΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΑ.


Το διαβάσαμε κι αυτό και τρελαθήκαμε. Εντάξει, ρεπορταζιακά, μπορεί να έχουν δίκιο τα Παραπολιτικά που το δημοσίευσαν, όμως τα συμπεράσματα, μάλλον προκαλούν γέλιο.

Δηλαδή κάνει δώρο ο Κούλης στον Καραμανλή, επειδή θα παγώσει λέει -δηλαδή θα τα παγώσει για τώρα και το τι θα πράξει στο μέλλον, είναι άγνωστο; -τις επαφές με στελέχη από το περιβάλλον του γραφικού Σημίτη και από τον λεγόμενο...... κεντρώο χώρο (ποιος είναι αυτός;)

Δεν θα σταθούμε στην βλακώδη πρόταση, της τελειωμένης κ. Διαμαντοπούλου, ούτε στις επαφές ορισμένων νεοδημοκρατών, με το περίπτερο του Ποταμιού, ούτε με τον Πρετεντέρη, ούτε με κανέναν απ' αυτούς που προσέγγιζε ο Κούλης.

Αλλά θα σταθούμε στην ΠΡΟΘΕΣΗ. Και μόνον αυτή η πρόθεσή του, δηλαδή να τους φέρει όλους αυτούς στην Νέα Δημοκρατία, καταδεικνύει σαφώς ότι είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος. Δηλαδή πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι το 26-28% όλων αυτών, που φεύγουν από τον Σύριζα, αλλά δεν πάνε στην Νέα Δημοκρατία ...θα την προτιμήσουν εάν φέρει στην παράταξη αυτά τα φυντάνια;
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου