Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2016

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ-ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ...-Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ...

Λέμε εμείς τώρα...Φανταστικά σενάρια, για να νιώθουμε λίγο παρηγοριά...Φαντάσου λέει έτσι..σαν από μηχανής Θεός, να ερχόταν ο Κώστας Καραμανλής, αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι...χωρίς να τον ρωτήσουμε και λάβουμε την συνήθη απάντηση..."άστε τα αυτά τώρα"...Σχεδόν με το..ζόρι..
Να είχαμε αντιπολίτευση λέει. με τον Καραμανλή. Το θετικότερο; Θα είχαμε αντιπολίτευση.
Κάποια πρόταση θα έβαζε στο τραπέζι, συγκεκριμένη. Ορθή ή λάθος. Θα ήταν όμως πρόταση, όταν ....συζητούσαν το μνημόνιο...Δεν θα έλεγε συνέχεια, όχι και θα έφτιαχνε πρόγραμμα μετά έξι μήνες (που' ναι εκείνο το έρμο το πρόγραμμα;).
Φαντάσου να είχαμε Καραμανλή αρχηγό και να εισπράτταμε λέει ολόκληρο το 26%, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, έχει φύγει από τον Αλέξη και δεν ...πάει στον Κούλη.
Γιουρούσια θα κάναμε...
Και φαντάσου λέει ο Καραμανλής, δεν θέλει και πολλή φαντασία, να έλεγε "σταματήστε πια τις παρελθοντολογίες και ελάτε να βρούμε το καλύτερο μαζί".
Και να μην μπορεί... φαντάσου σε τι μελαγχολία θα έπεφτε ο Άδωνις να πάει στα Ειδικά Δικαστήρια, στις φυλακές -θα γεμίσουν με συριζαίους με όσα έχει πει ο Γεωργιάδης- κανέναν...Έτσι....
Φαντάσου πάλι, να δινόταν επί Καραμανλή, η δυνατότητα να ανοίξουν τα στραβά τους, όσοι δεν τα έχουν ανοίξει και να έβλεπαν ξεκάθαρα, ότι το μνημόνιο ήταν ...κάλπικο, ένα τέχνασμα για να μας τα τρώνε και να μας καταδυναστεύουν.
Φαντάσου λέει,  να ερχόταν ο Καραμανλής στην Βουλή και να μιλούσε για όλα τα μείζονα θέματα.
Για τον Θεό,  κάντε μια σύγκριση με τον Κούλη (με συγχωρείς, πρόεδρε)...
Φαντάσου τώρα, να μην ζητά ποτέ εκλογές ο Καραμανλής, γιατί όπως συνηθίζει να λέει "εκλογές δεν ζητάς εάν δεν μπορείς να τις επιβάλλεις".
Κι εκλογές να... γινόντουσαν γιατί υπήρχε πλέον μέτρο σύγκρισης, ενώ τώρα;
Φαντασθείτε ακόμα κι εσείς οι "γκάγκα" νεοδημοκράτες, που το μόνο που σας κάνει να μένετε με τον Κούλη είναι το τυφλό σας μίσος για τον Σύριζα, τι θα γινόταν εάν ήταν ο Καραμανλής αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας...
Εσύ...Κούλη,  το φαντάζεσαι; Ανατρίχιασες ε;. Καλομελέτα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου