Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ

Η Μέρκελ ακόμα ...αναρωτιέται το γιατί...

Είναι σαφές το διότι της πτώσης του κόμματός της. Δεν αντιμετώπισε με σκληρότητα το κύμα μετανάστευσης και τελικά το πλήρωσε, γιατί το κόστος μεχρι εκείνη στην στιγμή το πλήρωνε... ο ίδιος ο λαός. Έξω από τις ακρότητες ακραίων στοιχείων και τις ηλιθιότητες των αριστεριστών κι άλλων ηλιθίων ομάδων, η κατάσταση στην χώρα μας έχει φθάσει ....
στο απροχώρητο.

Προφανέστατα ο κος Τσίπρας, βρίσκεται εγκλωβισμένος στις ανοησίες της αριστερής πτέρυγας του κόμματός του, μιας μικρής μειοψηφίας, που μόνον δεινά και για το συγκεκριμένο θέμα και για την συνολικότερη πολιτική του, θα επιφέρει. Άλλα και από την άλλη πλευρά. ο λαλίστατος σε άλλα ζητήματα Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Η μόνη που κερδίζει από την όλη υπόθεση, είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι άλλοι χάνουν. 

Δεν φαίνεται όμως, να ιδρώνει κανενός το αυτί, ώστε να μειωθεί η εισροή και να σταλούν σπίτια τους όλοι εκείνοι, που αιματοκυλούν καθημερινά ελληνικούς χώρους, κλέβουν, απειλούν, χλευάζουν, καίνε, σκοτώνονται μεταξύ τους. Άλλο ανθρωπισμός κι άλλο βλακεία. Οι μισοί από όσους έχουν μπει από τα ελληνικά σύνορα, δεν έφυγαν από τις πατρίδες τους, επειδή κάποιοι τους καταδιώκουν, ούτε γιατί γίνονται εχθροπραξίες. Άσε που σε λίγο, θα μας δείχνουν με το δάκτυλο στην Ευρώπη, γιατί θα ευθυνόμαστε-έτσι θα πουν- για την διεθνή έξαρση τρομοκρατίας. 
Ας καθίσουν τα κόμματα να συζητήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου