Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..

Το δεύτερο στοιχείο σοβαρό και ουσιαστικό, μετά την διαφορά των δυο μεγάλων (;) κομμάτων που προκύπτει σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις, είναι ότι η Νέα Δημοκρατια δεν εισπράττει από την φθορά του Σύριζα. Το διότι της υποθέσεως, είναι αυτό που θα πρέπει να ψάξει η Νέα Δημοκρατία και βρίσκεται πάλι στις δημοσκοπήσεις.
Η Νέα Δημοκρατια, δεν πείθει, διότι οι Έλληνες ψηφοφόροι, είναι πεπεισμένοι ότι οι Ευρωπαίοι κανουν κουμάντο και τα μνημόνια, θα πρέπει ....
να ακολουθηθούν, είτε είναι ο Κυριάκος στην εξουσία, είτε είναι ο Αλέξης.

Με απλά λόγια, κατανοητά απ' όλους, εκτός από το επιτελείο του Μητσοτάκη, οι Έλληνες εκτός από την απαξίωση της πολιτικής, που οδηγεί στο "όλοι ίδιοι είναι", έχουν ένα επιπρόσθετο λόγο να πιστεύουν, ότι δεν έχει να δέσει τίποτα ο Κυριάκος.

Κι αυτός ο λόγος είναι, πως θεωρούν και δικαίως ως ένα βαθμό, ΟΤΙ τα προαπαιτούμενα είναι απαιτητά, όποιος κι αν είναι στην εξουσία.


Θα πρέπει λοιπόν η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, να δώσει σοβαρά στοιχεία εναλλακτικής πρότασης, με χρονοδιαγράμματα και να δείξει, ότι εάν απαιτηθεί, θα συγκρουσθεί με τους εταίρους, για το συμφέρον της χώρας.

Η διαφοροποίηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα πρέπει να είναι η άρνηση, σε ό,τι κάνει ο Σύριζα, αλλά η κατηγορία αυτού που κάνει, γιατί δεν κάνει...αυτό που προτείνει η Νέα Δημοκρατία.
Με πάλι...απλά λόγια "ειστε ανόητοι, γιατί κάνατε αυτό, ενώ το σωστό είναι εκείνο".

Με αυτόν τον τρόπο, θα πεισθούν οι Έλληνες.

Στους καφενέδες, οι νεοδημοκράτες, ασκούν στείρα αντιπολίτευση, ίδια κι όμοια με εκείνη του Κυριάκου. Δεν έχουν οι έρμοι, επιχειρήματα. Δώστε τους τα Κυριάκο, αλλιώς άσε το σπορ, γιατί ο χρόνος περνάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου