Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2016

Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ...

Όχι γιατί δεν είναι αρκετοί. Αλλά γιατί είναι αρκετοί, σκεπτόμενοι και προβληματισμένοι.
Δεν έχουν καμμία σχέση με την σημερινή Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου.
Είναι όμως άνθρωποι της εργασίας, του μόχθου, των θυσιών, του θυμού και της απόγνωσης, όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Και ο Κούλης κάνει τα πάντα για να τα εντείνει, να τα αυξάνει όλα αυτά τα συναισθήματα.
Οι άνθρωποι αυτοί, δεν έχουν καμμία σχέση.... με το σημερινό συνονθύλευμα της Νέας Δημοκρατίας. Κι όμως την αισθάνονται ακόμα σπίτι τους. Δεν αισθάνονται ότι τους έκαναν έξωση... Απλώς... ντρέπονται να πάνε να πάρουν το ενοίκιο. Είναι κι ευπρεπεις...
Ανήκουν στην λεγόμενη πεφωτισμένη δεξιά.
Καμμία σχέση με την δεξιά του Άδωνι και τόσων άλλων εκεί μέσα πλέον.
Δεν μισούν ..θυμώνουν.
Δεν βαστάνε στα δόντια την κομματική ταυτότητα, έτοιμοι για μάχες, μέχρις εσχάτων με τους ανόητους, δήθεν αριστερούς. Ξέρουν ότι η πολιτική του μίσους, ποτέ δεν βάστηξε πολιτικές οικογένειες μονιασμένες.
Γνωρίζουν ότι η διαιώνιση της πολιτικής παράλογης πολιτικής, "εγώ θα σε χώσω μέσα", δεν οδήγησε πουθενά θετικά, όλα αυτά τα χρόνια.
Θεωρούν ότι η πολιτική του ριζοσπαστικου φιλελευθερισμού, είναι η μόνη λύση μακρυά από μίση και πάθη του παρελθόντος. Να κοιτάξουμε μπροστά, δηλαδή.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που δυστυχώς για τον Κυριάκο και την σημερινή Νέα Δημοκρατία αυξάνονται συνεχώς, γιατί δεν στηρίζονται στο παρωχημένο κομματικό ένστικτο, αλλά ως σκεπτόμενοι ψαγμένοι και προβληματισμένοι, διαβλέπουν που πηγαίνει το πράγμα.
Έτσι μένουν μόνοι, χωρίς πολλές ελπίδες να συμβεί κάτι.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι θα ενισχύσουν την σημερινή ηγεσία, ακόμα κι αν αυτό τους ζητηθεί...
Έχουν άποψη, έχουν και ..τύψεις ορισμένοι εξ' αυτών..
Αλλά προέχει η ορθή αντιμετώπιση της γεγονότων κι όχι η επίκληση της παραταξιακής, δήθεν αναγέννησης, από έναν πολιτικό που...δεν κάνει, δεν μπορεί, δεν θέλει.


Οι Καραμανλικοί μοναχικοί, αλλά αρκετοί και συνεχώς αυξανόμενοι, δεν παρασύρονται από επιθέσεις και γιουρούσια.
Θέλουν ιδέες, προγράμματα και οράματα, με ..ορατές λύσεις. Κι όσο αυτά δεν τα βλέπουν, τόσο θα απομακρύνονται...Και στις εκλογές, όποτε κι αν έλθουν...θα δείξουν πάλι, ότι είναι μια δύναμη πάντα υπολογίσιμη και πάντα προβλέψιμη, όσον αφορά το...πεφωτισμένο της υπόθεσης...Ας το σκεφθούν αυτό κάποιοι γρήγορα.
Αλλιώς θα βρεθούν και πάλι μπροστά σε εκπλήξεις...Πιθανότατα και πριν τις εκλογές...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου