Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Έβαλαν το πιστόλι στο στόμα του Μαυρίδη και πάτησαν τη σκανδάλη τρεις φορές!


Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του Τόνυ Μαυρίδη μετά την επίθεση! [Βίντεο]
Τρόμος στην Άνω Γλυφάδα

Το όπλο όμως ήταν άδειο - «Την τέταρτη δεν αστειευόμαστε» του είπαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει τα χρήματα
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ένα αυτοκίνητο έμοιαζε να παρακολουθεί το σπίτι του ....
Μαυρίδη. Ο μουσικός αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση του οχήματος έξω από το σπίτι του και αποφάσισε να βγει έξω για να δει τι συμβαίνει. Μόλις βγήκε τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του για να τους υποδείξει πού υπάρχουν χρήματα. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον μουσικό αλλά και τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, η οποία βρισκόταν και εκείνη στο σπίτι.

Ο ένας από τους κακοποιούς έδεσε με σπάγκο τον στιχουργό ενώ ο συνεργός του ρωτούσε επιτακτικά τον Μαυρίδη πού έχει κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο και ταυτόχρονα τον χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο!

Σύμφωνα μάλιστα με την οικιακή βοηθό τον σημάδευαν με το όπλο. Ο ένας έβαλε στο στόμα του μουσικού το πιστόλι και πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη. Το όπλο όμως ήταν άδειο. Τότε γύρισε στη γυναίκα του Μαυρίδη και της είπε πως την «τέταρτη φορά δεν αστειευόμαστε». Σύμφωνα με την οικιακή βοηθό, ο κακοποιός που είχε το όπλο στο στόμα του στιχουργού είπε στην Ευαγγελία Καραμπατζάκη πως αν δεν τους έλεγε πού είναι τα χρήματα θα τον «τίναζαν στον αέρα».

Τελικά αφού άσκησαν έντονη πίεση στους ομήρους τους, οι ληστές έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.








Ήρθαν αντιμέτωποι με τον απόλυτο εφιάλτη! Τον τρόμο έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Τόνυ Μαυρίδης, η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη καθώς τρεις άνδρες μπήκαν στην οικία, τους χτύπησαν και τους ανάγκασαν να τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Η οικιακή βοηθός του μουσικοσυνθέτη περιέγραψε στην κάμερα του Tatiana live καρέ-καρέ τη στιγμή της επίθεσης. «Βγήκαν οι δύο από το αυτοκίνητο με το πιστόλι, έπιασαν τον Τόνυ, τον πήγαν μέσα με το πιστόλι στο κεφάλι και του είπαν “Μη μιλήσεις. Εμείς δεν ήρθαμε για σένα. Ξεκινήσαμε γι’ αλλού”. Μπήκαν μέσα, τον έδεσαν με το κορδόνι των παπουτσιών, τον χτύπησαν και του ζήτησαν τα πράγματα. Εκείνος τους είπε “δεν έχω τίποτα”» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι ληστές ανάγκασαν με τη βία τον Τόνυ Μαυρίδη να αποκαλύψει που έχει το χρηματοκιβώτιο.

«Εύχομαι να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μας. Ξαφνικά μπήκαν μέσα στο σπίτι. Βγήκε έξω ο Τόνυ και αυτοί τον περιμένανε και τον βάλανε μέσα. Εμείς δε ξέραμε τίποτα. Χτύπησαν τον Τόνυ, δεν έχει σπάσει κάτι. Έχει μόνο μώλωπες. Τον είδε γιατρός. Είναι πολύ χτυπημένος» δήλωσε η σύζυγός του. Δείτε τι άλλο συνέβη στο παρακάτω βίντεο.


Ο Τόνι Μαυρίδης έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του στη Γλυφάδα











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου