Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2016

Η ...ΑΚΡΑΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ...ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΚΟΥΛΗΣ.

Μάλλον κάποιοι στον Συριζα, δεν στέκουν καλά. Ακόμα κι αν κάποιοι, θα ήθελαν να στηρίξουν τον τρόπο αδειοδότησης κι αν πίστευαν οτι πράγματι στην ...σημερινή τουλάχιστον διαπλοκή, έπρεπε να μπει φραγμός, είναι σαφές ότι η όλη διαδικασία, σηκώνει πολλή κουβέντα..
Είναι γελοία, έως και τραγική. Διαμορφώνει στην κοινή γνώμη την άποψη, ότι κάτι συμβαίνει. Ως διαδικασία, βήμα προς βήμα, είναι αστεία, δεν.... στέκει σε καμμία ευνομούμενη πολιτεία και οδηγεί σε συμπεράσματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε εκρήξεις. Όσο πιο ταπεινωτική είναι η διαδικασία, για τους συμμετέχοντες, άλλο τόσο σκληρή θα είναι και η απάντηση αυτών, που θα αποκλεισθούν.
Ο Σύριζα, ενώ θα μπορούσε να κερδίσει μία περήφανη νίκη απέναντι στην διαπλοκή, τελικά φθάνει στο σημείο, να διαμορφώνει ένα εκρηκτικό τοπίο, από το οποίο δεν θα βγει καθόλου αλώβητος, αντιθέτως θα στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον του.
Τελικά πάντως κέρδισε έστω και στις εντυπώσεις. Για πρώτη φορά, σταμάτησε μια παρανομία, αφού οι καναλάρχες πλήρωσαν όπως έπρεπε, από την αρχή κι όχι μέσα σε καθεστώς παρανομίας, που ζούσαν τόσα χρόνια το τίμημα για το κανάλι τους.
Ταυτόχρονα πιστοποιήθηκε, οτι ο Σύριζα...είναι πονηρός αν και ανοργάνωτος...'Ετσι έδωσε άδειες, σε εκείνους που γνωρίζαμε ότι θα δώσει.
Η Νέα Δημοκρατία, με τον καημένο τον Κουμουτσάκο, έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια...Τι θα πει διαπλοκή; Διαπλοκή είναι που έδωσε άδεια στον Αλαφούζο, η κυβέρνηση ενώ την βρίζει από το πρωί έως το βράδυ; Διαπλοκή είναι που έδωσε άδεια στον Μαρινάκη....που στηρίζει τον Κούλη; Διαπλοκή είναι, που έδωσε άδεια στον Αντέννα, που δεν ξέρει τι πρεσβεύει; Άντε διαπλοκή είναι στον Καλογρίτσα...Γενικώς η κυβέρνηση έδωσε άδειες και σε όσους... δεν έπρεπε για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να λάβουν. Όμως φέρθηκε έξυπνα. Η Νέα Δημοκρατία, τι έλαβε; Ποιες είναι οι συμμαχίες της; Μήπως τελικά ο Κούλης, είναι τόσο ευφυής που δεν κατατάλαβε το παιγνίδι; 'Οταν το στρίψουν οι καναλάρχες Κυριάκο το παιγνίδι, θα κατανοήσεις πόσο αμάθητος, πρόχειρος και παρορμητικός είσαι.. Καημενούλη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου