Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Σκότωσαν κρι κρι και ανέβασαν στο διαδίκτυο σκληρές φωτογραφίες [Εικόνες]


Αντιδράσεις για τους δράστες της σφαγής

Οι σκληρές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις. Θύελλα στο facebook για τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες...


Την άμεση παρέμβαση αστυνομίας και εισαγγελικών αρχών ζητούν εκπρόσωποι της ''Ζωόφιλης Δράσης'', μετά τις σοκαριστικές εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν τις σφαγές, του σπανιότερου είδους της Κρητικής Πανίδας. Στις εικόνες που ανέβηκαν αρχικά στο facebook και στη συνέχεια έκαναν το γύρο του διαδικτύου, οι δράστες επιδεικνύουν χαρούμενοι τα Κρι Κρι που σκότωσαν. Σε κάποιες φωτογραφίες τα κρατούν από τα κέρατα και σε άλλες τα έχουν κρεμάσει. Σε όλες χαμογελούν και ποζάρουν ικανοποιημένοι.



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη, που έκανε τη σχετική καταγγελία: "Μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής, έχω την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τα σπανιότατα αυτά άγρια ζώα του νησιού μας, που οι δύο αυτοί ανόητοι σκότωσαν, μαχαίρωσαν, έσφαξαν, ξεκοίλιασαν και στη συνέχεια φωτογράφισαν τις πράξεις τους και τις προβάλουν στο facebook.



Aπό κοινού Ζωόφιλη Δράση και ΕΚΠΑΖ προχωράμε άμεσα σε καταγγελία για τη θανάτωση και την επίδειξη των θανατωμένων προστατευόμενων άγριων ζώων διαδικτυακά και παρακαλούμε την Ελληνική Αστυνομία και την Εισαγγελία Ηρακλείου να παρέμβουν άμεσα"



Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου