Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

Κυπριακός θρίαμβος μέσα στο Καραϊσκάκη – Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό

ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ
 Με σημαία της Χρυσής Αυγής οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη


Με γκολ του Σωτηρίου από το 10' ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη ....για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Κύπριοι έπαιξαν έξυπνα, σκόραραν νωρίς και μετά κλείστηκαν με τον ΟΣΦΠ να... πετά μεγάλο μέρος του αγώνα, αν και έχασε σημαντικές ευκαιρίες και είχε και δύο δοκάρια. Ομως έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, μετρώντας 2η σερί ήττα και έχοντας την Κυριακή το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα (αλλά και κατά την διάρκεια του ματς) ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδοκίμασε τον Μπέντο και τους παίκτες του.

Ο ΑΠΟΕΛ με το διπλό απόψε έφτασε στους 6 βαθμούς, ο Ολυμπιακός έχει 3, ενώ Αστάνα και Γιουνγκ Μπόις έχουν από έναν (0-0 έληξε το απόγευμα το μεταξύ τους παιχνίδι).

ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με σημαία της Χρυσής Αυγής οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη


Ο ΑΠΟΕΛ είχε στο πλάι του αρκετούς οπαδούς στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτοί σήκωσαν μια σημαία της Χρυσής Αυγής και ξεσήκωσαν αρκετούς φίλους του ΟΣΦΠ.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ γνωστοί για τις ακροδεξιές τάσεις τους και την στήριξη τους στον εθνικισμό, έχουν αρκετά κοινά σημεία με την Χρυσή Αυγή και προφανώς κάποια μέλη της βρέθηκαν στις εξέδρες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».



Η συγκεκριμένη σημαία χρησιμοποιείται από τα νεοναζιστικά κόμματα τόσο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα όσο και από το ΕΛΑΜ στην Κύπρο, καθώς θυμίζει τη σβάστικα.

Μένει τώρα η επίσημη αντίδραση της UEFA για το ζήτημα.



Πηγή: Με σημαία της Χρυσής Αυγής οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη [εικόνα] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/291560/me-simaia-tis-hrysis-aygis-oi-opadoi-toy-apoel-sto-karaiskaki-eikona#ixzz4LgFmxTru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου