Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Απίστευτα κουνήματα της ελληνικής δημοσιογραφίας [2 Βίντεο]


Το κούνησε για τα καλά στη Μύκονο, η Ελληνίδα «γαζέλα» της δημοσιογραφίας, σε τέτοιο σημείο ώστε το βίντεο να γίνει γρήγορα viral ανάμεσα στους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου. Απολαύστε τη

Την αποκαλούν «μαύρη γαζέλα» της ελληνικής δημοσιογραφίας και όχι άδικα. Η Μύκονος είναι το αγαπημένο νησί ...
της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, καθώς εκεί συνδυάζει δουλειά και καλοπέραση.

Η κάμερα την απαθανάτισε την νεαρή γαζέλα της ελληνικής δημοσιογραφίας, όπως την αποκαλούν, κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής της στην παραλία της Ψαρρούς.

Φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο, έκανε τους λουομένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό την ώρα που βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά.

Η Ελίζαμπεθ χτυπάει φέτος τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του Epsilon συμμετέχοντας στο πάνελ της πρωινής εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» που έχει ως κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου και έκανε πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το site της: elizabethelechi.com

Δείτε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να το κουνάει και να ζαλίζει κόσμο...

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Η όμορφη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας του ινστιτούτου ομορφιάς «My Room by Elizabeth Elechi» που βρίσκεται στη Γλυφάδα,άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στη παραλία του Πλατύ Γυαλού, ήπιε κοκταίηλ στο bar restaurant Yefsi προκαλώντας "παλίρροια" με το καλλίγραμμο κορμί της!








parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου