Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

OΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ

Μετά απο τόσα "σκάνδαλα" ο Κώστας Καραμανλής, είναι πλέον απόλυτα δικαιωμένος. Τα συνεχή λάθη του Κούλη, που απαξιώνουν την Νέα Δημοκρατία και δεν δημιουργούν ούτε καν αίσθηση προοπτικής, έχουν κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη της επιστροφής του.
Το κύκνειο άσμα τους, δίνουν οι παλαιοπασόκοι -πόσο πια να απαξιωθούν δια της ψήφου, έγινε επιθεώρηση, έγιναν, στην γωνία είναι, τι άλλο θέλουν-και ειδικά εκείνοι του διαδικτύου.
Εάν ψάξεις δε, έναν απ' αυτούς που ήταν ....και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις, θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι. Αν καθημερινά σημειώσεις, τι γράφει στο αστείο ιστολόγιό του, θα γελάσεις το πολύ...δύο ημέρες μετά. Φαντασιώσεις επί γελοιοτήτων, παραμύθια της Χαλιμάς και γελοιότητες, δήθεν πολιτικές, που διαψεύδονται το πολύ μετά τρεις ημέρες.
Τους χάλασε την σούπα ο Καραμανλής. Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, με το υπόδικο Γεωργίου,οι διαπιστώσεις των δυναστών οτι το πρόγραμμα εξυγίανσης και τα μνημόνια, κάθε άλλο παρά βοήθησαν και φυσικά δεν ξεχνάμε τον άθλιο Γιωργάκη, που υπέγραψε, φέρνουν πάλι στο προσκήνιο τον Κώστα Καραμανλή.
Η λύσσα τους είναι μεγάλη, γι' αυτό και επαναλαμβάνουν τα περί ελλείμματος και προσλήψεων, αφού επιχειρούν τον μέγιστο γραφικό της ελληνικής πολιτικής σκηνής, Γιωργάκη Παπανδρέου, να τον δικαιολογήσουν γιατί υπέγραψε τα μνημόνια. Δυστυχώς όμως τα ελλείμματα είναι των προηγούμενων κυβερνήσεων και έχει αποδειχθεί, οι δε προσλήψεις δεν βάρυναν στην πλάστιγγα του χρέους... Είναι γελοίοι οι τύποι. Φαντάσου που θα πάνε να κρυφθούν εάν το αποφασίσει... Φουκαριάρηδες σε πανικό. Έχουμε να γελάσουμε πολύ ακόμα, καθώς υπάρχουν κι άλλες αποφάσεις... Περιμένετε λίγο ευφάνταστοι των ΜΜΕ και του Διαδικτύου. Υπάρχουν κι άλλες πατσαβούρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου